Значи възразете на съдо-изпълнителя в 3-дневен, максимум 7-дневен срок, че нито дължите, нито имате да вземате задължения.
Съдо-изпълнителя е обучено агресивно куче (с извинение към породата на булдога), което има за цел да захапе.
Кого да захапе - няма за цел.
Захапва по команда.
В случая командата е - да захапе Вас.
Системата е измислена, така, с цел някой ден Вие (или Ваши близки) да се превърнат в клиент на съдебната система и да плащат:
1. На адвокат, за да им обясни какво става;
2. На адвокат, за да им обясни какво не става;
3. На адвокат, за да им обясни какво да направят;
4. И така нататъка.
Съдо-изпълнителя не Ви е виновен, виновни сте си Вие, че трябва да си пазите бележки от сключените договори поне 5-години.
Направете си каталог с лицата, изпълнявали дружествена дейност при Вас и отбелязвайте с молив (с триещ се молив) в горния ъгъл на документа, какъв е срока на договора Ви.
Четох документите Ви, но за съжаление ме хвана махмурлукът и така.
Надявам се, не таите искрени съболезнования към мен или към колегите адвокати.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Блокиране на банкова сметка с изпълнителен лист.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Блокиране на банкова сметка с изпълнителен лист.
Пазя си бележките от сключените договори и третата снимка, която съм приложил е прекратяването на договора ми с въпросното лице. Не размирам защо аз да съм виновен.
Нещо се притесних от поста на gudio и малко ми се струва, че всеки месец сега банката ще превежда от моята сметка пари на този съдия изпълнител?!?
Не мога да разбера изобщо логиката. Човека е напуснал Ноември миналата година, аз не съм виждал никакво дело и изведнъж трябва да плащам?!??
Нещо се притесних от поста на gudio и малко ми се струва, че всеки месец сега банката ще превежда от моята сметка пари на този съдия изпълнител?!?
Не мога да разбера изобщо логиката. Човека е напуснал Ноември миналата година, аз не съм виждал никакво дело и изведнъж трябва да плащам?!??
- ma99card
- Младши потребител
ma99card написа:Нещо се притесних от поста на gudio и малко ми се струва, че всеки месец сега банката ще превежда от моята сметка пари на този съдия изпълнител?!? Не мога да разбера изобщо логиката. Човека е напуснал Ноември миналата година, аз не съм виждал никакво дело и изведнъж трябва да плащам?!??
Точно така - всеки месец. Защото, имам чувството, че човекът не е напуснал през ноември, а през февруари сте си написали въпросната заповед със задна дата Нямате ли уведомление по чл.62, ал.3 от Кодекса на труда, че сте го освободили наистина през ноември или всичко е "бош-лаф" ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Не се притеснявайте от думите, които прехвърчат, като едни снежинки по белия лист на Интернет.
По принцип адвокатите се борим за правда и свобода, но трябват и поробители, иначе не е пълна картината.
Нали, дали.
Просто си мисля, че сте 100% жертва на съдебна грешка от типа "един човек пи кафе и излезе".
Напишете просто писмо до съдията и така.
Каквото и да напишете, ще хване дикиш.
По принцип адвокатите се борим за правда и свобода, но трябват и поробители, иначе не е пълна картината.
Нали, дали.
Просто си мисля, че сте 100% жертва на съдебна грешка от типа "един човек пи кафе и излезе".
Напишете просто писмо до съдията и така.
Каквото и да напишете, ще хване дикиш.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Служителят ми реално е освободен на 05.11.2008 г. Сега не ми се рови в нета да видя какво е това
, но плащам на счетоводител и той твърди, че е направил всичко, каквото трябва. Най-малкото аз нямам интерес да му плащам осигуровки за минали периоди и ако действително нещата със напускането му не са перфектни, то аз ще държа отговорен счетоводителя си за това и ще удържа исканата от Държавата сума от него!уведомление по чл.62, ал.3 от Кодекса на труда
- ma99card
- Младши потребител
Понякога се получават разминавания при обмена на данните межу НАП и НОИ и затова понякога се случва така, че се подава увдомление за прекратвяне на трудовия договор, а това не се отразява в регистрите.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|