начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Как се продава сайт?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се продава сайт?

Мнениеот Ангел » 14 Ное 2005, 16:35

Здравейте, дано не съм сбъркал раздела. Интересува ме ако желая да продам сайта си как точно става процедурата. Примерно имам онлайн магазин и искам да го продам на търг. Къде и как се обявява това желание (тъй като никой не го знае и нямам конкретен клиент).. ???
Благодаря ви предварително!!!
Ангел

Мнениеот Гост » 20 Ное 2005, 15:15

принципно аз не съм виждал търгове за уеб-сайтове (като изключим големите като e-Bay и т.н.), но е редно да обявиш това си желание в редица други форуми най-малкото с по-компютърна насоченост. При всички случаи ще попаднеш на някой, който проявява интерес.

В случая попадна на мен - аз проявявам интерес =]. Дай малко повече информация относно сайт-а, статистика някаква евентуално и след това може да се свържем да обсъдим по-подробно.

Колкото до правните въпроси свързани с прехвърляне на собственост и т.н. не мога да ти помогна тъй като не съм юрист.
Гост

Мнениеот Ангел » 20 Ное 2005, 20:00

Благодаря ти, за сега не съм решил твърдо, така че повече информация по въпроса няма да дам.
Мерси все пак!
Ангел

Мнениеот edv » 20 Яну 2006, 15:17

Anonymous написа:принципно аз не съм виждал търгове за уеб-сайтове (като изключим големите като e-Bay и т.н.), но е редно да обявиш това си желание в редица други форуми най-малкото с по-компютърна насоченост. При всички случаи ще попаднеш на някой, който проявява интерес.

В случая попадна на мен - аз проявявам интерес =]. Дай малко повече информация относно сайт-а, статистика някаква евентуално и след това може да се свържем да обсъдим по-подробно.

Колкото до правните въпроси свързани с прехвърляне на собственост и т.н. не мога да ти помогна тъй като не съм юрист.

ако искаш се свържи с мен, ако все още проявяваш интерес. ще обсъдим всичко подробно edv@dir.bg
edv

Назад към Търговско право