начало

ВАС: Придобиването на ранг е акт за стимулиране на магистратите, неповишени в длъжност ВАС: Придобиването на ранг е акт за стимулиране на магистратите, неповишени в длъжност

Мога ли тук да попитам за съвет?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли тук да попитам за съвет?

Мнениеот Not registered » 15 Авг 2005, 13:15

Имам проблем с голямо застрахователно дружество - не искат да ми изплатят щета за автомобилна катастрофа, случая наистина е доста заплетен, но съм в правото си да я получа, или по-точно спрямо подписаната между нас застрахователна полица нямат основание да НЕ ми я изплатят - ако има някой по-отзивчив и наясно с автокаско-тата ще обясня по-подробо.
Not registered

Мнениеот Гост » 15 Авг 2005, 13:18

kak taka ne iskat , kakvo ti kazvat kato opravdanie.Vzemi zakona za zastrahovaneto, i u4ebnika na prof. Goleva po zastr i prezastr. pravo-ste ti stanat mnogo po-qsni nqkoi nesta.
Гост

Мнениеот Гост » 16 Авг 2005, 10:23

Вземи Търговския закон, прочети си внимателно договора. Можеш да си търсиш правата и по съдебен ред.
Гост

Назад към Търговско право