начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

Пробем и заплахи за граници на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пробем и заплахи за граници на имот

Мнениеот pelmel891 » 19 Дек 2024, 21:11

Здравейте, имам следния казус.
От скоро баща ми, ми преписа имот от 850 кв. с къща. В съседство сме с брат му и няма ограта между двата имота. Преди седмица извикахме геодезист да измери тази страна и заби колчета. След два дни като отидохме видехме, че брата на баща ми е махнал колчетата и започна да ни заплашва, че нямало как да стане, било в неговата част това изобщо да не си въобразявам каквото и да било. И двата имота са в регулация. Имат ПУП и кадастрални скици, а през 2008 са разделени с доброволна делба. Знам че махането така на своя глава на колчета от геодезист е подсъдимо. Ще съм благодарен ако споделите опит или изкажете мнение
pelmel891
Нов потребител

Re: Пробем и заплахи за граници на имот

Мнениеот ivanov_p » 20 Дек 2024, 10:55

До момента на приписването на двора с къщата ползвали ли сте къщата или имота и имали ли сте някакви разправии с чичо ви?
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация