- Дата и час: 21 Ное 2024, 17:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да се премахне временен гараж?
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Как да се премахне временен гараж?
Здравейте. Нов собственик съм на имот в съсоственост. В двора има построен метален гараж, чието изграждане е с разрешение от 1970 г. за временен обект и устно съгласие на съседа и съсобственика на имота (чиято част аз купивам, и който е починал) . Към него има и приложена скица , саморъчно направена и подписана от собственика на гаража, която не отговаря на моментното разположение на гаража и масивната постройка. Собственикът на гаража е починал преди много години. Законен ли е гаража и как мога да го премахна? В допълнение искам да добавя, че ламарините му отдавна са изгнили, не е боядисван от времето на поставянето му. Отстоянието му от къщата е 50 см.
- yuliana65
- Нов потребител
Re: Как да се премахне временен гараж?
Смело бутайте, само да не се нарежете.
- Bai_Ganjo
- Потребител
Можете да го премахнете ако той няма необходимите разрешителни а той ги няма.
- marineta
- Младши потребител
marineta написа:Можете да го премахнете ако той няма необходимите разрешителни а той ги няма.
Подкрепям мнението!
"Днес не си живял, ако не си направил нещо за някого, който не може да ти се отплати." ~ Джон Бъниан
- kozamostra
- Нов потребител
Дали сте чели, чували за САМОУПРАВСТВО ! Не можете да бутате, режете, премествате обекта. може и да е незаконен, но ако е на частен терен САМО ПРЕЗ СЪДА. само общината МОЖЕ ДА ПРЕМАХВА НЕЗАКОННИ И ДР. РЕШЕНИ ОТ НЕЯ ОБЕКТИ- ЗАПОВЕД НА КМЕТА. МОЖЕ ОБЖАЛВАНЕ, СЪД И ПР. пРИ ДОБРИ АДВОКАТИ КМЕТА МОЖЕ И ДА СИ ПЛАТИ ЗА ЗАПОВЕДТТА!
- tochotocho
- Потребител
Имам подобен проблем.
Благодаря за отговорите!
Благодаря за отговорите!
- proffinka
- Нов потребител
proffinka написа:Имам подобен проблем.
Благодаря за отговорите!
Тръгнете си по законния ред - или сезирайте отдел "Устройство на територията" / "Незаконно строителство" към общината, или чрез съд. Не тръгвайте да го махате сами. Както казаха по-нагоре - това е самоуправство, а като рефлексен резултат - може да се избиете със съседа.
-
teogeo - Активен потребител
Дори и да е незаконен тоя строеж, аз лично не бих го "бутнал" пред свидетели.
- neromare
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Виртуално деловодство
|
|