Polu4ih prizovka ot sadia izpalnitel za dobrovolno izpalnenie da vnesa edna suma na toplofikacia ili slwd swdwm dni shte ima opis na dvijimi veshti. Dotuk dobre, no problema e tam, 4e :
1- az ne sam saglasna sas sumata v prizovkata, kakto i ne sam uvedomena, 4e e imalo grajdansko delo shreshtu men na bazata na koeto e i tova ozpalnitelno delo, poneje 4ast ot perioda ve4e, ne sam jiviala na tozi adres i imam nastanitelna zapoved na drug adres;
2- dne kogato prizovkzrjkata me sreshna pri portiera na vhoda i iskashe da i podpisha prizovkata bez da mi kaje za kakvo se otnasia, az otkazah da ia podpisha i si tragnah (to4no barzah za zabolekar) i sled tova kato se pribrah tia ia beshe mushanal pod vratata (ta ve4e znam za kakvo e): sashto taka pitah portiera dali e podpisval neshto ot moe ime poneje toi beshe nevolen svidetel na scenata - toi kaza, 4e ne e , no nali znaete ne moga napalno da sam sigurna, 4e prizovkarkata ne go e prinudila da stane svidetel na otkaza???
Vaprosat mi e kak da si zashtitia pravata i naistina li shte doide sadia-izpalnitelia sled sedem dni da mi opishe imushtestvoto (dalja spored tiah okolo 700 leva+ lihvite), kato se ima predvid, 4e ve4e imam vtori brak i pove4eto ot neshtata sa na novia mi saprug, koito parvo ne e balgarski grajdanin i vtoro nimama otnoshenie po vaprosa poneje po tova vreme ne sme imali brak.
Molia VI pishete mi kak da se zashtitia ot tozi demon toplofikacia, koito presledva nepravomerno po4ti ciala Sofia.
Ako niakoi ve4e e imal takiva dela neka mi pishe (dori i niakakvi po- konkretni koordinati).A i imam oshte podrobnosti za tova kak toplofikacia si previshi pravata spriamo men, no za tova po-natatak- sega tova e speshno i mnogo me ma4i!!!!
4akam - niamam vreme samo 7 dni ot dnes!
Moliaaaaaaaaaa
- Дата и час: 24 Ное 2024, 11:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Otnovo Toplofikacia
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Otnovo Toplofikacia
Да, ще дойде да опише вещите и всички движими вещи, които се намират в дома на длъжника се смятат негова собственост до доказване на противното!
Не е нужно да са Ви уведомили че е имало гражданско дело защото такова, не е имало а е имало производство за издаване на изпълнителен лист, защото дълговете към Топлофикация са несъдебно изпълнително основание т.е. могат да си събират парите без да водят дела!
Ако не сте съгласна със сумата по фактурите от Топлофикация трябва да заведете иск срещу нея, но това няма да спре принудителното изпълнение, освен ако съда не го спре по ваша молба, но това е малк вероятно!
Ако искате да спечелите малко време изнесете всички вещи,които са секвестируеми ( Постановление на МС във връзка с чл.339 б. "а" ГПК) и съдия изпълнителя няма да има какво да опише, но това едва ли ще Ви реши проблема!
Не е нужно да са Ви уведомили че е имало гражданско дело защото такова, не е имало а е имало производство за издаване на изпълнителен лист, защото дълговете към Топлофикация са несъдебно изпълнително основание т.е. могат да си събират парите без да водят дела!
Ако не сте съгласна със сумата по фактурите от Топлофикация трябва да заведете иск срещу нея, но това няма да спре принудителното изпълнение, освен ако съда не го спре по ваша молба, но това е малк вероятно!
Ако искате да спечелите малко време изнесете всички вещи,които са секвестируеми ( Постановление на МС във връзка с чл.339 б. "а" ГПК) и съдия изпълнителя няма да има какво да опише, но това едва ли ще Ви реши проблема!
- Che
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|