начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Много наследници, Делба ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Много наследници, Делба ?

Мнениеот m17n1ck » 30 Яну 2014, 19:51

Здравейте , за пръв път пиша тук . Значи въпросът ми е следния. Дядо ми е имал земеделска земя около 30 декара. Той отдавна не е сред живите, а и не е прехвърлил земята на никого. Той има 2 сестри които са живи, 2 дъщери едната починала, другата е майка ми . Останалите които се водят наследници от страна на дядо ми на сестри те му не ги познаваме , нямаме никакви техни координати. Как е възможно да се раздели тази земя след като не можем да открием другите наследници ?
m17n1ck
Нов потребител

Re: Много наследници, Делба ?

Мнениеот REVOLUTION » 30 Яну 2014, 19:57

На дядо Ви сестрите му няма как да го наследяват след като е имал деца.
Обърнете се към адвокат за консултация , самодейността е равна на сигурна загуба!
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Много наследници, Делба ?

Мнениеот n_ikito » 30 Яну 2014, 20:00

Сестрите на дядо Ви, не играят. Те не наследяват в случая. Майка Ви, баба Ви и евентуалните наследници на леля Ви са необходими. Успех!
n_ikito
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба