начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот tony_wolf » 09 Апр 2013, 18:10

Става въпрос за дворно място с къща, което е предавано от пра-дядо на дядо, а след това на синове и внуци.Сега успях да убедя майка ми да си извадим нот. акт, т.е за нея, вуйчо ми и леля ми ( наследниците са брат и две сестри). Задвижил съм нещата чрез адвокат и чакам да ми се обадят да отидем всички при нотариус- роднините и тримата свидетели.
Въпроса ми е следния: задължително ли е и тримата наследници да присъстват при нотариуса, понеже вуйчо ми живее в друг град, а леля ми... с нея никой не се разбира, а и аз не мога да я открия на адреса къде живее!!
Държа да отбележа, че всеки един ще си получи нот. акт за неговата си част!!!
Благодаря предварително за отговорите Ви!!!
tony_wolf
Нов потребител

Re: Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот tony_wolf » 13 Апр 2013, 20:01

ама как е възможно от толкова прависти едно "ДА"или "НЕ" да няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!
tony_wolf
Нов потребител

Re: Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот nk7702n » 13 Апр 2013, 22:42

tony_wolf написа:ама как е възможно от толкова прависти едно "ДА"или "НЕ" да няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!

:) Чак пък потресен!? Нали сте писал, че си имате адвокат, за какви действия точно го упълномощихте? :roll:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба