начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Наследствени земи от мащеха

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наследствени земи от мащеха

Мнениеот polya_ml » 16 Дек 2012, 18:27

Здравейте!
Моля Ши за съвет. Баща ми Н. е имал мащеха Иванка, която е починала. Тази мащеха не е имала друг съпруг освен дядо ми Павел - баща на баща ми. Тя не имала никога собствени деца. Тя има земи, на които дядо ми е наследник, но не на 100 % защото е имала сестра и тя също е наследник. Дядо ми Павел, неин единствен съпруг, по-късно също почива. Баща ми Нино, син на Павел има ли наследствен дял от тези земи?
Моля Ви за съдействие, защото му казват че няма право!
Предварително благодаря!
polya_ml
Нов потребител

Re: Наследствени земи от мащеха

Мнениеот Standbay » 16 Дек 2012, 23:18

Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Re: Наследствени земи от мащеха

Мнениеот julyanvonemona » 17 Дек 2012, 19:31

Според това което разправяте може да се окаже че дядо пВи въобще не е наследник - следователно и Вие не сте!
Най вероятно ще се окаже че сестрата на мащехата Ви е единствен наследник!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба