начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Нотариален акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нотариален акт

Мнениеот kremivelkova » 15 Ное 2012, 17:18

Здравейте, искам да извадя нотариален акт на наследствена къща. Сроежа е завършен през 1986г., но не е изваден нотариален акт. След смъртта на дядо ми и баща ми аз съм наследница на къщата. Разполагам с разрешение за строеж, скици на къщата, удостоверение за наследници и за платени данъци. Какви други документи са необходими? Трябва ли да се обърна към адвокат и после към нотариус или направо към нотариус?
Нужно ли е да вадя нотариален акт при положение, че нямам намерение да продавам къщата и плащам данъците й, които вече се водят на мое име?
Благодаря!
kremivelkova
Младши потребител

Re: Нотариален акт

Мнениеот n_ikito » 15 Ное 2012, 18:23

kremivelkova написа:Здравейте, искам да извадя нотариален акт на наследствена къща. Сроежа е завършен през 1986г., но не е изваден нотариален акт. След смъртта на дядо ми и баща ми аз съм наследница на къщата. Разполагам с разрешение за строеж, скици на къщата, удостоверение за наследници и за платени данъци. Какви други документи са необходими? Това е от компетентността на съответния ноатриус. Трябва ли да се обърна към адвокат и после към нотариус или направо към нотариус? Въпрос на личен избор и финансова възможност.
Нужно ли е да вадя нотариален акт при положение, че нямам намерение да продавам къщата и плащам данъците й, които вече се водят на мое име? виж предния отговор :D
Благодаря!
n_ikito
Активен потребител

Re: Нотариален акт

Мнениеот kremivelkova » 16 Ное 2012, 11:14

Благодаря! :D
kremivelkova
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба