начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

Генерално пълномощно

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re:

Мнениеот Анонимна » 21 Мар 2004, 09:29

Добре, госпожице "Сърдита"!Нямах намерение нито да обиждам сайта, нито да спорим с теб.И аз съм им задължена...Дори на това...
Така че - давай да приключваме спора, щото наистина не те разбирам...
Лек ден!
Анонимна

Re: Генерално пълномощно

Мнениеот donna2 » 21 Мар 2004, 09:54

Ще ме разбереш като си прочетеш по горе мненията позволила си прекаленно много ,не ми е приятно да ми правиш каквито и да е квалификации не ти ли стана ясно , че покрай мене се опита да квалифицираш и друтите,ако за тебе поведението ти е нормално и ти се държиш с всички така няма да ти позволя да го правиш с мен ясно ли ти е .
donna2
Потребител

!!!!!!!!!!??????????

Мнениеот clavdivs » 22 Мар 2004, 10:27

мале мале !
:)))))))))))))))))
жените са направо непредсказуеми!
а пък жените - юристи - нямам думи!
ей за това ги обичам /и си имам едно такова вкъщи/ :))))))))))))))
clavdivs
Младши потребител

Re:

Мнениеот Иван » 22 Мар 2004, 13:23

Уважаема Донна 2!
Бих искал най-учтиво да те помоля за информация как да се добера до споменатите в тази дискусия от теб дайджести на ИК"Труд и право". Благодаря предварително!!!!!
Иван

Re:

Мнениеот donna » 22 Мар 2004, 19:19

ИМАТ СТРАНИЦА МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ЛЕКСА в момента не ми се търси но съм ходила там ,има по някоя безплатна статийка ,другото е аз съм абонирана има ги на диск и на хартиен носител /книжка / ,аз съм абонирана да второто ,много са добри , адреса е 1000 София,пл."Македония "№1,тел.987 5110; 987 06 12

http://www.trudipravo.bg
donna
Старши потребител

Мнениеот Иван » 23 Мар 2004, 09:31

БЛАГОДАРЯ за подробната информация!!!!!
Иван

Мнениеот Анонимна » 23 Мар 2004, 12:40

Приятен ден на всички и чао!
Няма да се срещаме повече.....
btw - никакви квалификации не съм правила.Трудно е да се общува с толкова докачливи хора, затова се отказвам!...
Всичко добро!
Анонимна

Предишна

Назад към Общи дискусии