- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ Vol. 2
|
|
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ Vol. 2
Конкурсът за дознатели вече мина, беше в началото на годината. Кандидатстваше се за места в София.
старата тема ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
старата тема ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
- ivinka
- Нов потребител
Re: ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ Vol. 2
Мен също ме интересува ще има ли конкурси за дознатели скоро, извън София.
- dimitar-rdr
- Нов потребител
Много благодаря за линка!
- valeri756
- Младши потребител
Извинявам се за въпроса, който вероятно за някой ще е смешен, но ме интересува задължително ли е юридическото образование за да станеш разследващ полицай.
- dpolice
- Нов потребител
не-трябва ти само диплома
- dedra
- Потребител
Чл. 217. (1) (Изм. - ДВ, бр. 69 от 2008 г., изм. - ДВ, бр. 93 от 2009 г., в сила от
24.11.2009 г.) За разследващи полицаи са назначават след конкурс лица, които отговарят на
изискванията за постъпване на служба в МВР по чл. 179 и имат висше юридическо
образование или бакалавърска степен от Академията на МВР
24.11.2009 г.) За разследващи полицаи са назначават след конкурс лица, които отговарят на
изискванията за постъпване на служба в МВР по чл. 179 и имат висше юридическо
образование или бакалавърска степен от Академията на МВР
- liliq_
- Нов потребител
Знам,че за постъпване на работа в МВР има изискване да си клинично здрав.Това отнася ли се и за разследващ полицай,защото аз имам лека форма на астма и искам да знам дали това би ми попречило да се явя на конкурс? Когато трябваше да ходя в казармата ,използвах астмата пред лекарската комисия за да не ходя и те писаха ,че сам негоден да отслужа донаборната служба.Тогава един военен ми каза ,че няма да мога да работя в МВР,но тогава не сам си мислил,че ще имам желание да работя там.Че въпроса ми е ,ако някой е минавал такава лекарска комисия за работа в МВР или знае нещо,дали са толкова стриктни както ми каза военния тогава или вапреки ,че имаш хронично заболяване,но ако е отшумямо и имаш добри показатели може да си одобрен.
- ivailo_ss
- Нов потребител
Здравейте, някой може ли да ми даде линк с примерни тестове по ИЗСЛЕДВАНЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ И ПОЗНАНИЯ, за първия кръг от изпита за дознатели.
- raia78
- Нов потребител
ivailo_ss написа:Тогава един военен ми каза ,че няма да мога да работя в МВР,но тогава не сам си мислил,че ще имам желание да работя там.
А сега, като дойдоха Цецовците на власт и почнаха да се разпореждат като в окупирана територия и ти светнаха очите, а?
-
teogeo - Активен потребител
А някой знае ли къде централно в интернет обявяват свободните места за разследващи, или трябва да се проверява на различните страници на окръжните дирекции?
- legallapsus
- Младши потребител
Конкурсите ги обявяват в сайта на МВР,избираш дирекция "човешки ресурси", след това "конкурси".
Успех!
Успех!
- anita_81
- Младши потребител
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/default.htm
Това ти е линка. За разследващи се натиска -> конкурси без първоначално обучение
Това ти е линка. За разследващи се натиска -> конкурси без първоначално обучение
-
street - Потребител
Доколко органът по назначаването може да изисква едногодишен юридически стаж за младши разследващ полицай..........?
- legallapsus
- Младши потребител
legallapsus написа:Доколко органът по назначаването може да изисква едногодишен юридически стаж за младши разследващ полицай..........?
Може, може. - чл. 217 от ЗМВР, която обаче препраща към чл. 179, ал. 2 и ал. 3:
(3) Специфичните изисквания за възраст, образование, психо-физическа годност и професионална подготовка по ал. 1 се определят с наредба на министъра на вътрешните работи.
Ако изискването за юридически стаж се вписва в определението "професионална подготовка" - супер. Остава и да се види дали това е заковано в наредба на министърО.
Някъде около 2008 имаше изискване за юридическо образование на старшия и главния разследващ полицай, докато за другите двама беше достатъчно бакалавърска степен от ПУЦ-а в Симеоново.
Май пак се опитват да втъркат някого, което ми напомня за вица, в който Лукашенко пуснал обява за вакантното място - президент на Беларус, в която описал следните изисквания:
1. Гражданин на Беларус
2. Поне 8 години стаж по специалността (президент на Беларус)
после се позамислил и написал: "С предимство са плешивите и мустакатите".
-
Нямам думи вече............... Тук поне имат оправдание.
Колко е законно никой не е ясно.
На един конкурс за младши юрисконсулт в община ни накараха да си пишем имената върху листовете, които решаваме теста, очевадно нарушение на поне 3 нормативни акта.На кога да се жалваме- на Косьо Пенчев ли?
Колко е законно никой не е ясно.
На един конкурс за младши юрисконсулт в община ни накараха да си пишем имената върху листовете, които решаваме теста, очевадно нарушение на поне 3 нормативни акта.На кога да се жалваме- на Косьо Пенчев ли?
- legallapsus
- Младши потребител
Малко по темата все пак
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entra ... _10039.htm - 8 бр.за Ловеч /Външен конкурс/
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entra ... _10039.htm - 8 бр.за Ловеч /Външен конкурс/
-
street - Потребител
street написа:Малко по темата все пак
Свети Василе, какво е това чудо, 8 броя?
Каква е тая престъпност в ловешкия санджак, че да им трябват 8 нови копоя???
-
Ами вероятно някои хора са направили 5-те годинки или са били без юридическо образование , че са се освободили местенца...
-
street - Потребител
Някой може ли да ми каже къде трябва да бъдат обявени списъците с допуснатите кандидати за разследващи полицаи? Благодаря предварително.
- newuser
- Нов потребител
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|