начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

молба за помощ

молба за помощ

Мнениеот izplzshena » 04 Окт 2010, 15:56

Искам да попитам -през юли месец получих писмо от ЧСИ че съм осъден от топлофикация за неплатени сметки от м.11,2006 до м,06,2007 г , жилещето е продадено през 2008г и партидите са сменени на новият собственик.Спомням си че тогава наистина имах 2 сметки за плащане и ги платих за да може да прехвърлим партидите. Изтървах срока за обжалване , запорираха ми заплатата . Във фирмата в която работя от три месеца не съм получавал заплата и съответно не са превеждани пари по сметката на ЧСИ.В петък 30.09 получих писмо от този ЧСИ в което пише че трябва да подигуря човек на 05.10 в имота за описване на имущество.Притесних се вече много и отидох веднага в кантората за да видя какво става .От там ми обясниха че са ми направили запор на един парцел който притежавам и описът щял да бъде върху него. Моля Ви помогнете ми може ли да се направи нещо да спася въпростният имот който не стува 700лв . /за толкова съм осъден от топлофикация/ . Ще съм много благодарян .
izplzshena
Нов потребител

Re: молба за помощ

Мнениеот REVOLUTION » 04 Окт 2010, 16:48

Просто трябва да платите.
Ако нямате накуп парите , може да внесете 30 процента от дълга и след това всеки месец по 10 процента до издължаването.Ако сте редовен няма да се предприемат никакви действия спрямо имота.
Няма друга възможност да осуетите продажбата на парцела.
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство