Съдия, бивш министър и партиен "ковчежник" арестувани за подкуп
Прокурор Роман Василев към Николай Цонев: "Тъй като сте абсолютен престъпник, долу на земята!"
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=163724&srcpos=1
И от сега нататък какво ?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
listi написа:И от сега нататък какво ?
"Днес ще разпнем трима"
"Днес е Велики четвъртък, хубав ден преди Разпети петък, да разпнем трима"
poli_g написа:Не знам, ама много показни взеха да стават тези неща..."Днес ще разпнем трима"
"Днес е Велики четвъртък, хубав ден преди Разпети петък, да разпнем трима"
Новият Понтии Пилат...по български,
само дето не си уми публично ръцете.
dgeorgiev написа:Това правителство с евтина зрелищност сякакаш се опитва да оправдае процесуалната импотентност на разследващи и прокуратура. Лошото е че 90% от българите цвилят от удоволствие по форумите при такива зрелища, а после като обвинението не издържи в съда, обвиняват магистратите в корупция, понеже така удобно им е подсказано от Цецо Конецо.
dgeorgiev написа:Освен това тоя Романов би трябвало добре да му е известно, че никой не е престъпник докато съда не се произнесе и присъдата влезе в сила.
dgeorgiev написа:Ако разбира се преди това не решат Н.Процес да приключва с досъдебното производство , пряко излъчвано по ТВ, с участието на зрители с SMS-и. И не ми излизайте с номера че всички шумни дела се провалят заради корумпираните съдии.
capt_dreyfus написа:Що се отнася до приключването на съдебни производства с SMS-си от зрители... Опитът Ви за ирония, ми се струва колкото "забавен", точно толкова и неуместен.
Все пак не забравяйте, че в не малко правни системи, въпросът "виновен - невинен" се решава не от професионалния съдия, а именно жури, съставено от обикновенни граждани, които представляват НАРОДА, като единствен суверен на властта, в една правова държава.
capt_dreyfus написа:Кое е по важното в случая - това, че са налични данни, че български министър си е позволявал нагло да краде от парите на всички нас, или това че прокурорът си е позволил да твърди, че този министър е престъпник ???
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта