Имам издаден ипълнителен лист, и заведено дело при ЧСИ. Длъжника иска доброволно да плати една сума, която е по- малко от 30 %, така че няма да има споразумение.
ЧСИ ми казва, че тъй като длъжника има данъчни задължения ако внесе сумата по служебната с-ка на ЧСИ, ще трябва първо те да се покрият и ако нещо остане тогава да ми се изплати.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вярно ли е??
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Вярно ли е??
anddy написа:Имам издаден ипълнителен лист, и заведено дело при ЧСИ. Длъжника иска доброволно да плати една сума, която е по- малко от 30 %, така че няма да има споразумение.
ЧСИ ми казва, че тъй като длъжника има данъчни задължения ако внесе сумата по служебната с-ка на ЧСИ, ще трябва първо те да се покрият и ако нещо остане тогава да ми се изплати.
Аnddy, чедо.....
Що за въпрос?
-
Melly - Старши потребител
Що за въпрос, еми отговорете ми.
- anddy
- Нов потребител
anddy написа:Що за въпрос, еми отговорете ми.
Нямам настроение.
-
Melly - Старши потребител
Вярно е! Държавата се ползва с привилегия.
Следващия път формулирайте въпрос коректно и една от вълшебните думички ще свърши чудесна работа.
Следващия път формулирайте въпрос коректно и една от вълшебните думички ще свърши чудесна работа.
- Гост.
- Старши потребител
Извинявайте ако съм ви обидил, но не съм адвокат.
Благодаря за отговора.
Благодаря за отговора.
- anddy
- Нов потребител
Независимо, че сумата е по-малко от 30%, сключете споразумението щом Ви се предлага от длъжника. Помолете ЧСИ да опосредства това (макар че не е длъжен). Дори да получи сумата в брой от длъжника и да ви я предаде.
- p_dyan
- Потребител
anddy написа:Имам издаден ипълнителен лист, и заведено дело при ЧСИ. Длъжника иска доброволно да плати една сума, която е по- малко от 30 %, така че няма да има споразумение.
Вярно е.
Единственият начин това да се избегне е ако длъжникът плати сумата по Ваша сметка, а не по сметка на ЧСИ.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
p_dyan написа:Независимо, че сумата е по-малко от 30%, сключете споразумението щом Ви се предлага от длъжника. Помолете ЧСИ да опосредства това (макар че не е длъжен). Дори да получи сумата в брой от длъжника и да ви я предаде.
Е, написано от човекът, който преди малко прочетох да твърди, че от 28 съдебни окръга всеки прави, каквото иска ... звучи
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря ви!
Всъщност аз не искам споразумение. Искам си цялата сума.
Всъщност аз не искам споразумение. Искам си цялата сума.
- anddy
- Нов потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|