начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Мнениеот berenica9 » 24 Мар 2009, 16:10

Колеги, искам да попитам дали някой може да ми посочи практика свързана с правомощията на съдия-изпълнителя по чл.431 ал.3 ГПК и по-специално правно основание относно правомощието му да иска разкриване на банкова тайна във връзка със сметките на длъжника!Благодаря предварително!
berenica9
Нов потребител

Re: Spe6no se nujdaq ot pomo6t

Мнениеот 778899 » 24 Мар 2009, 16:28

Ама, Вие прекалихте, КОЛЕГА /с главни, за да се усетите какво имам предвид/! Ако искате, дайте да ви изведем цялото производство, пък и да Ви почерпим накрая, КОЛЕГА! Може би, тогава ще сте доволна?!? То бива, бива...ама, безобразие е...седнете четете, пък ако успеете и да помислите накрая...най-добре ще е, КОЛЕГА!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 24 Мар 2009, 18:32

Хи хи хи....

Реторично си спамя.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 24 Мар 2009, 18:38

чакай и аз...абе, Деки, в агенцията се е появил арматурист, да ти го пратим ли, що ли?!? :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 24 Мар 2009, 18:53

Имам такъв случай - известна фирма възлага дълга на съдебен изпълнител.
Вместо последния първо да проучи и набави информация за имуществото на длъжника, той направо пристъпва в изпълнение върху движимо и недвижимо имущество. По-този начин прави запор в пъти повече отколкото е реалният дълг. Засега няма решение на съда (с оглед кой-с кого си прекарва ведомствените новогодишни коктейли - ясно е, че няма Хасан да яде баница).

Не мога да разбера - ако съм шеф на голяма фирма, що ще ми трябва да си правя "Сървайвър" и на Правния отдел и на други отдели. Би трябвало да се пипа умно, по английски.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство