- Дата и час: 28 Ное 2024, 10:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търси се безскруполен съдия изпълнител!
|
|
20 мнения
• Страница 1 от 1
Търси се безскруполен съдия изпълнител!
Здравейте колеги!
Имам едно питане... След по-малко от 2 седмици идва падежа на една доста тлъста запис на заповед и ми трябва да намеря някой безскрупулен съдия изпълнител, защото длъжника е меко казано некоректен, да не казвам, че направо си е професионален измамник и няма намерение да върне и една стотинка. Моля да ми препоръчате някои колега който да успее да се справи със задачата. По възможност да е частен съдия изпълнител.
Имам едно питане... След по-малко от 2 седмици идва падежа на една доста тлъста запис на заповед и ми трябва да намеря някой безскрупулен съдия изпълнител, защото длъжника е меко казано некоректен, да не казвам, че направо си е професионален измамник и няма намерение да върне и една стотинка. Моля да ми препоръчате някои колега който да успее да се справи със задачата. По възможност да е частен съдия изпълнител.
- qleto
- Нов потребител
Брях, а скрупулните (пише се с У, между другото) защо не могат да Ви свършат работа?
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
- brymm
- Потребител
Защото човека е голям шанаджия.
прехвърлил си е имуществото и бяга от отговорност.
Трябва ми някои пит-бул, който да го изстиска като лимон.
прехвърлил си е имуществото и бяга от отговорност.
Трябва ми някои пит-бул, който да го изстиска като лимон.
- qleto
- Нов потребител
Ами купте си пит-бул тогава и го насъсквайте
Аз не знам за някой ЧСИ, който да няма интерес да събере тая, или оная сума (особено ако е тлъстичка) - всички са си "пит-були" (в крайна сметка има и за тях - колкото повече пари съберат, толкова по-дълга ще им е почивката в швейцария тази зима )
(виж за ДСИ пит-були не съм чувал )
Аз не знам за някой ЧСИ, който да няма интерес да събере тая, или оная сума (особено ако е тлъстичка) - всички са си "пит-були" (в крайна сметка има и за тях - колкото повече пари съберат, толкова по-дълга ще им е почивката в швейцария тази зима )
(виж за ДСИ пит-були не съм чувал )
- inspectora
- Активен потребител
Мерси, но на мен ми трябва някой отявлен, известен с това, че пипа с твърда ръка.
Един вид пръв сред равни
Един вид пръв сред равни
- qleto
- Нов потребител
qleto написа:Мерси, но на мен ми трябва някой отявлен, известен с това, че пипа с твърда ръка.
Един вид пръв сред равни
Аз до сега за "мека мария" измежду ЧСИ не съм чувал
Всички "пипат доста твърдо" (в рамките на закона естествено) ...
Вече за някоя "звезда" м/у ЧСИ ... познавам такива, но не бих се ангажирал да ги препоръчвам на непознати за мен хора ...
- inspectora
- Активен потребител
А кому е нужно да се заяжда така с питащия??? Човека е абсолютно прав - мъжът ми е в същото положение. Е, аз не можа да помогна, но поне ще лиша темата от ирония от моя страна! Въпреки, че ще си остана с питането от какво сте толкова озлобени, че излагате на показ лошото си възпитание!?!
- kikksy
- Нов потребител
Инспекторе, гледай си оперативните разработки и не кометирай кой е "питбул" и кой не е. Не забравяй, че ДСИ са държавни служители също като теб и както в МВР има "питбули", така има и в ДСИС. Изобщо забелязвам ,че коментираш "компетентно" по голям брой теми,което не е нормално предвид опита ,който имаш. Аз пък бих посъветвал автора на темата да отиде тъкмо при ДСИ ,където вероятността длъжника-тарикат да влезе в някакви договорки със съдебния изпълнител е много по-малка. Имам и други съображения ,но не бих искал да разгорещявам излишно темата.
- ludi
- Потребител
ludi написа:Инспекторе, гледай си оперативните разработки и не кометирай кой е "питбул" и кой не е. Не забравяй, че ДСИ са държавни служители също като теб и както в МВР има "питбули", така има и в ДСИС. Изобщо забелязвам ,че коментираш "компетентно" по голям брой теми,което не е нормално предвид опита ,който имаш. Аз пък бих посъветвал автора на темата да отиде тъкмо при ДСИ ,където вероятността длъжника-тарикат да влезе в някакви договорки със съдебния изпълнител е много по-малка. Имам и други съображения ,но не бих искал да разгорещявам излишно темата.
Това изказване не беше много коректно - има ЧСИ и ЧСИ, както има ДСИ и ДСИ Да не говорим, че много от сегашните ЧСИ са бивши ДСИ.
М/у другото, Inspektora неведнъж е отбелязвал, че не трябва да се подвеждаме по ника му и че изобщо не работи в системата на МВР
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
kalahan2008 написа:ludi написа:Инспекторе, гледай си оперативните разработки и не кометирай кой е "питбул" и кой не е. Не забравяй, че ДСИ са държавни служители също като теб и както в МВР има "питбули", така има и в ДСИС. Изобщо забелязвам ,че коментираш "компетентно" по голям брой теми,което не е нормално предвид опита ,който имаш. Аз пък бих посъветвал автора на темата да отиде тъкмо при ДСИ ,където вероятността длъжника-тарикат да влезе в някакви договорки със съдебния изпълнител е много по-малка. Имам и други съображения ,но не бих искал да разгорещявам излишно темата.
Това изказване не беше много коректно - има ЧСИ и ЧСИ, както има ДСИ и ДСИ Да не говорим, че много от сегашните ЧСИ са бивши ДСИ.
М/у другото, Inspektora неведнъж е отбелязвал, че не трябва да се подвеждаме по ника му и че изобщо не работи в системата на МВР
Калахан, благодаря за защитата и за уточнението ...
А за "нападтелите" - първо "опита", който имам няма от къде да го знаят ... второ - именно от "опита", който имам си правя извода за разликата между ЧСИ и ДСИ ... когато нямаше ЧСИ бога ми правех всичко възможно да не се стига до принудително изпълнение на вземанията на клиентите (защо ли ? ) ... а когато все пак се наложеше да се прибегне към ДСИ ... ами делата, по които се спореше за вземанията бяха по-бързи, от делата по събирането ... (сори, но това беше реалността) ... сега ... когато има ЧСИ ... ами събирали сме вземания точно за 3 дни
Иначе наистина има ДСИ и ДСИ и ЧСИ и ЧСИ, но аз говоря най-общо за двете части на гилдията ... това е положението (и си признавам, че откакто има ЧСИ не знам изобщо какво е положението при ДСИ ... може пък да се е променило ...)
- inspectora
- Активен потребител
Ами променило се е положението. Работата в конкурентна среда си казва думата. ДСИ също събират взмане за три дни , когато има какво да се вземе , това не е никакъв проблем. А , атаката ми беше точно заради това ,че се изказа леко неподготвен ,както сам призна -много време не си ходил при ДСИ. Пробвай да събереш вземане чрез ДСИ и тогава коментирай ,кой става и кой не. Щом службата оцелява при тази конкуренция/не искам да коментирам лоялна или не/ и хората търсят ДСИ ,значи промяна има и тя е положителна. Работа в ДСИС има колкото икаш,в големите градове ДСИ нямат свободна дата за насрочване на изпълнение в близките месец ,два. Конфронтация между ЧСИ и ДСИ не е нужна и не трябва да се насажда изкуствено. Мнението ми е ,че създаването на тази конкурентна среда е едно от малкото правилни неща правени в тази държава. Не искам да кажа ,че съдебното изпълнение е цъфнало и вързало ,напротив още много е нужно да се направи ,но това е въпрос на отделна тема.
- ludi
- Потребител
за ЧСИ
е добре де, ще му препоръчате ли на човека добър ЧСИ или ще продължавате да разтягате локуми кой какъв бил, както впрочем навсякъде по форумите? Плява, плява, ама иначе сме компетентни и всичко знаем... За кой град питаш, братле, да те насоча?
- adv_petrov
- Младши потребител
Не бива да имате "свръхочаквания", независимо какъв пит-бул или опериран от пластичен хирург крокодил, като в онзи виц, си намерите. Освен да му отхапе топките на длъжника като няма откъде да му се вземат пари, какво очаквате да се случи
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Re: за ЧСИ
Леле, ако знаех, че невинното ми питане ще породи такава врява... спокойно колеги! намерих! Благодаря все пак
- qleto
- Нов потребител
колко празни приказки и никой не попита в кой район ще бъде изпълнението.
Що се касае до прехвърлянето на имущество, ще трябва да се предявяват отменителни искове.
Що се касае до прехвърлянето на имущество, ще трябва да се предявяват отменителни искове.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Ето един испански "питбул". Пускам го втори път, защото ми хареса много:
http://www.youtube.com/watch?v=hcwzq3XaHoE
http://www.youtube.com/watch?v=hcwzq3XaHoE
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Това идва да покаже че този форум, в много случаи не върши никаква работа , освен да се бърборят глупости.
Безбройни пък са отговорите от типа - "намери си адвокат". В други случаи пък не се отговаря по същество.
Безбройни пък са отговорите от типа - "намери си адвокат". В други случаи пък не се отговаря по същество.
- p_dyan
- Потребител
И все още никой не се сеща да попита или да отговори за кой район става въпрос. В края на крайщата се иска препоръка за сериозен ЧСИ.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Re: Търси се безскруполен съдия изпълнител!
Бря-а-а-а ! Откъде изрови тази двегодишна тема ? ЦекЛеов се казва колегата, нещо са му объркали името. Айде още малко "брадясали" новини тогава, хем актуални с датата на темата: http://www.segabg.com/online/new/articl ... 0040000401
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
-
gudio - Активен потребител
20 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|