начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Обучение в Националния институт по правосъдие

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 23:23

Barzali sa, dokolkoto razbrah. A sa6to i ne sa do6li vsi4ki dokumenti, koito se pdoavat v saotvetniq sad, OSS, prokuratura. To trqbva da gi razgleda i Komisiqta , v srada 6te vi glasuvat.
Гост

??

Мнениеот Гост » 22 Яну 2006, 18:55

сега последно значи тези подали си документите са гласувани,така ли?
а някой знае ли точно на коя дата ни искат в НИП за "откриване"(ако може така да се нарече)на стажа,тоест нач.дата на която трябва да сме там-гледам има разминавания в мненията-31.01 или 01.02. и час някакъв?
Гост

Re: ??

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 18:06

Гост написа:сега последно значи тези подали си документите са гласувани,така ли?
а някой знае ли точно на коя дата ни искат в НИП за "откриване"(ако може така да се нарече)на стажа,тоест нач.дата на която трябва да сме там-гледам има разминавания в мненията-31.01 или 01.02. и час някакъв?

Започваме на 31 януари от 10 ч. тогава има откриване
Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 09:00

Всички са минали през гласуване във ВСС. Успех колеги и дано се справим.
Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 10:03

Колеги младши прокурори, имам конкретен въпрос към Вас:
от ОП, за където съм гласувана, ми твърдят, че чакат протоколите и други документи от ВП. Идеята им е да встъпя на 01.02 и после да ходя в НИП, което не ми харесва изобщо... Какво е положението ВИ, от кой момент ще встъпите в длъжност, има ли вече встъпили и къде се е случило това?
Гост

от ОП, за където съм гласувана, ми твърдят, че чакат протоколите и други документи от ВП. Идеята им е да встъпя на 01.02 и после да ходя в НИП, което не ми харесва изобщо... Какво е положението ВИ, от кой момент ще встъпите в длъжност, има ли вече встъпили и къде се е случило това?
Гост

Гост

Мнениеот didi_st » 25 Яну 2006, 10:53

КОЛЕГИ ВКЛЮЧЕНИ СМЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ДНЕВНИЯ РЕД НА ВСС ЗА 14.00 ЧАСА С ПРОТОКОЛ №6. НЕ ЗНАМ ЗАЩО КОЛЕГИТЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАНИ. АЗ ВЧЕРА БЯХ МНОГО РАЗОЧАРОВАНА КАТО НЕ НИ ВИДЯХ В ДНЕВНИЯ РЕД НО ПЕТКАНОВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. Е ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ПОНЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ 2 ИЛИ 3
didi_st

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 14:52

didi_st написа:КОЛЕГИ ВКЛЮЧЕНИ СМЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ДНЕВНИЯ РЕД НА ВСС ЗА 14.00 ЧАСА С ПРОТОКОЛ №6. НЕ ЗНАМ ЗАЩО КОЛЕГИТЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАНИ. АЗ ВЧЕРА БЯХ МНОГО РАЗОЧАРОВАНА КАТО НЕ НИ ВИДЯХ В ДНЕВНИЯ РЕД НО ПЕТКАНОВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. Е ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ПОНЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ 2 ИЛИ 3

Какви Ви 2-3, вече ни се обадиха от НИП / на тези, които ни гласуваха миналата сряда/ да сме в 10.00ч. на 31.01. в института. А и днес ще встъпваме в длъжност.
Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 15:25

Колеги знаете ли ако се обжалва някои от конкурсите, какво ще стане с назначения кандидат ако жалбата бъде уважена
Гост

Предишна

Назад към Съдебна власт