- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде е купонът?!?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
20 мнения
• Страница 1 от 1
Къде е купонът?!?
С оглед възможността нечии авторски права да бъдат засегнати/ Sorry, Digit8 нищо лично/, но при наличието на 23 мнения на Биреното предложение и липсата на конструктивно решение, поемам инициативата да предложа вариант на такова:
08.04.2002г., 18.30ч., кръчма "Дивака", находяща се на улица "Гладстон", където освен бира има и чудасно вино, достатъчно места и сравнително не лоша кухня:))
Единственият проблем може да дойде необходимостта от предварителна резервация, поради големият интерес към заведението. Би било добре да се направи предварителен списък на желаещите да присъстват.:))
- Fenix
RE: Къде е купонът?!?
Бройте ме и мен.
Само моля, кажете къде точно на "Гладстон" има "Дивака", че в София диваци много???
- advocat 76
Ще се наложи малко да пообясниш местонахождението на "Дивака", защото малко съм позабравил детайлите на София!!!!!!!!!!!!!!
- hebigatsu
- Активен потребител
OK.
Samo kajete kak da se razpoznaem.
Shte se radvam da izpia edna bira s vas
- Nick
Ха,така,колега!
За начало не е лошо. Смятай ме в бройката. Ще се опитам да се свържа и с Кларк Кент, ако не се обади дотогава. А,за разпознаването - нали ви казах - носете по един прочетен вестник в дясната ръка!:-))))
Като се видим десетина човека да се оглеждаме в 18.30ч. пред "Дивака", значи сме се намерили!
- remo
RE: RE: Къде е купонът?!?
Погледнах картата на София. Гластон наистина е уличката, която тръгва от "Славейков" - зад фонтана, до "Макдоналдс" и свързва "Славейков" с "Витошка". Там някъде са открили новата кръчма "Дивака", но и аз самият още не съм ходил в нея.
- advocat 76
RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
До колкото виждам, ще сме 6 човека. За всеки случай едно-две допълнителни места не мисля, че ще са излишни.
- hebigatsu
- Активен потребител
RE: RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
Някой направил ли е вече резарвация?
Нека да е на името на lex.bg
Така най-лесно ще се намерим.
- macinka
RE: RE: RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
засега май никой. За да не се дублираме ще чакам до 13.30 и ако никой не се обади, отивам да я правя
- znajko
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
hodih, znayko, hodih,
no rezervacii ne praveli
obe6taha 4e za nas mesta 6te ima. Ako iska6 probvai gi i ti- telefonut e 9899543
- alfa
- Младши потребител
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
kolkoto do vuprosut kak 6te se namerim predlagam koyto otide pruv da zapazi 2-3 masi :)))) i da kaje na servitiora da pra6ta vsi4ki koito pitat za lex pri nego. Ako re6im purvo da se subirame i posle da syadame ya nyakoi 6te umre ot glad, ya masi nyama da ima :)))))
- alfa
- Младши потребител
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Къде е купонът?!?
O.K.Koito otide parvi,pazi mesta.Resheno?!?
- lara
- Младши потребител
Znachi,da utochnime za posledno: "Divaka";18,30h;Gladston.
Az sam tam,za vas-we`ll see.
- lara
- Младши потребител
Napravo shte umra...
Pone utre stiskajte palci - na izpit sam.
Shte pija edna bira samosindikalno vznak na solidarnost :)
Prijatno diveene!
- Mb}|{bT
20 мнения
• Страница 1 от 1
|
|