- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трета регулярна сбирка на "Дивака-lex.bg клуб"
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Трета регулярна сбирка на "Дивака-lex.bg клуб"
Напомням, че поредната среща-разпивка е насрочена за 13.05.2002 г. от 18,00 ч.кръчма "Дивака", находяща се на улица "Гладстон",гр. София. "Гластон" е уличката, която тръгва от "Славейков" - зад фонтана, до "Макдоналдс" и свързва "Славейков" с "Витошка".
Надявам се този път да не съм отново първи.
- hebigatsu
- Активен потребител
RE: Трета регулярна сбирка на
Здравей колега hebigatsu,
не съм забравил светлата дата, още повече, че се надявам да бъде по-посетена от последният път / когато колеги набедиха колеги в безотговорност и пр., пък те не бяха съгласни и т.н./. Ето възможност за уточняване на отношенията и изплащане на глобите! ;-))))
А ти пак ли ще се правиш на "Панталей пътника"?
До скоро!
- remo
RE: RE: Трета регулярна сбирка на
Идвам. Ремо, този път ще делим лукчетата, стига егоизъм:)))
- znajko
RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на
И аз ще дойда за лукчетата, каквото и да означава това :-)
- advocat 76
RE: RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на
Този път сериоооооооозно обещавам, че ще дойда.
И за компенсанция - по една бира/чаша вино за всеки, дошъл преди мен :-)
- alfa
- Младши потребител
RE: RE: RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на
Значи питието ми е уредено, да си помисля за мезето!!!
Ще се видим там.
- hebigatsu
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|