начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Честит празник!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Честит празник!

Мнениеот Fenix » 16 Апр 2002, 09:18

Колеги честит празник с пожелание за много професионални успехи!!!!
Fenix

RE: Честит празник!

Мнениеот hebigatsu » 16 Апр 2002, 10:19

Честит празник на всички юристи в BG!!!!!!!
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот Nick » 16 Апр 2002, 10:29

Пожелавам на всички колеги много професионални успехи и много здраве!!!
Nick

RE: RE: Честит празник!

Мнениеот kovachev » 16 Апр 2002, 11:30

Пожелавамна всички колеги-юристи много професионални успехи.
Призовавам всички да възстановят академичния имидж на професията, за да се наричаме юристи с чест и достойнство.
честит празник на всички:))
kovachev
Потребител

Мнениеот remo » 16 Апр 2002, 12:51

Честит празник на всички колеги Юристи и ХОристи! Специални честитки на участниците във форума! Желая на всички ни да сме повече Юристи отколкото ХОристи, на НОТАРИУСИТЕ - високостойностни сделки! на АДВОКАТИТЕ - малко,но високоплатежоспособни клиенти! на СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - дела с по един непълнолетен извършител! на ПРОКУРОРИТЕ - добре написани обвинителни заключения от следователите! на СЪДИЙТЕ - да са благи господари на процеса! на ФОРУМДЖИЙТЕ - чести и плодотворни срещи в INTERNET и НА МАСА! и изобщо на ВСИЧКИ - по спокоен живот и пълни джобове с евро!!! Ха НАЗДРАВЕ! :-))))
remo

RE: RE: Честит празник!

Мнениеот alfa » 16 Апр 2002, 17:18

Ремо, ми ти си бил/а/ поет!
Браво..и няа тебе честито!
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: Честит празник!

Мнениеот remo7 » 18 Апр 2002, 00:20

Бил съм,alfa!Бил съм и поет! Особено в периода 14-36 години! Засега не смятам да ставам поетеса - но в този живот - знае ли човек? То като погледна - Джордж Майкъл,Енрике Иглесиас,Рики Мартин и още колко знайни и незнайни преуспели люде! Не знам! Може и да се премисля! А, иначе, се надявам на 23.04.02г. в "Дивака" да се запознаем, защото и без това имам да се отсрамвам пред колегите!:-))))
remo7

Назад към Общи дискусии