начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Защо никой не ползва чата lex?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Готин » 06 Апр 2002, 18:45

Готин

RE:

Мнениеот veso » 07 Апр 2002, 13:00

Da be, zashto nikoi ne se viasva v toia chat???
veso
Младши потребител

RE: RE:

Мнениеот chatter » 07 Апр 2002, 13:08

V momenta, kogato publikuwahte washiq otgowor, a i predi towa, az bqh wyw wyprosniq 'chat', a tam nqmashe nikoi drug oswen men. Kak togawa znaete, che nikoi ne se wqswa, kogato wie sami ne wlizate?
chatter

RE: Защо никой не ползва чата lex?

Мнениеот hebigatsu » 07 Апр 2002, 14:50

zashtoto niamame utvurdena praktika i chasove v koito da vlizame. az vseki vizam pochti vseki den mejdu 16,00 i 16,30 chasa, koito iska da vliza i da si chatm
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот veso » 08 Апр 2002, 17:42

Ami triabva da se razberem i nie kato kolegite, deto se organiziraha za kruchmata. Neka da se zasechem on- sled 5PM koito den iskate. Chatter, ne se zasiagai:-))) Verno e,che se izkazah vuz osnova na predishni nabliudenia.
veso
Младши потребител

RE: RE: Защо никой не ползва чата lex?

Мнениеот Silent » 11 Апр 2002, 15:56

Eй сега ще се набутам в чата, да видя да ли си там :)
Silent

RE: RE: RE: Защо никой не ползва чата lex?

Мнениеот znajko » 11 Апр 2002, 22:28

"дали" е една дума :)))
znajko

Мнениеот APOLN » 10 Май 2002, 23:02

i az tova se se pitam bi bilo mnogo qko
APOLN

Мнениеот Neznajko » 11 Май 2002, 09:32

Не стига това, че в петък в 17:35 се разминах с някого в чата (не помня точно кой), ами на всичкото отгоре Opera-та просто отказва да го отвори. Явно има някакви проблеми в самия Lex chat.
Neznajko

Мнениеот alfa » 11 Май 2002, 12:31

За ползването, вече се ползва от време на време, особено петък вечер е голям купон. Иначе ние юристите сме заети хора- много работа, много ангажименти и е много малкото ни свободно време да е по едно и също време. Затова е трудно да се засечем и понякога се разминаваме за секунди според мен. имам някои идеи,за чата, които искам да поставя на обсъждане: 1. Ако на страницата на форума, на главната страница или другаде има индикатор дали има някой в чата и кой, когато някой влезе, всички ще го видят и бърборилнята е готова. 2.Ако има едно каре или график, където всеки да може да обяви кога смята да бъде в чата и кого кани да си побъбрят, ще е много по-лесно да си уреждаме срещи в чата. Това и във форума е възможно, но неговото предназначение е малко по-друго :) 3.Може да се насрочва обсъждане на проблем от форума в реално време, когато въпросът е спешен или темата е интересна и всеки, който се интересува- вход свободен :)) 4. Може и да се направи възможно да се резервира чата от някого, който да си покани само определени юзери, ако иска да си гугукат някакви тайни работи, а са твърде заети или не са в един и същи град. Изобщо идеи много но нали са си мои- всичките ми харесват, според вас кои са добри и има смисъл да се направят в LEX?
alfa
Младши потребител

RE: RE: Защо никой не ползва чата lex?

Мнениеот remo » 11 Май 2002, 18:10

Уважаема alfa, Разбира се, че идеите Ви са прекрасни и определено заслужават вниманието на webmaster, и съм сигурен, че ще бъдат взети под внимание. Права сте и за ангажиментите ни. Моят проблем е,че имам огромно желание да вляза в чата, но обикновено в промеждутъка 17.00-19.00ч. ангажиментите ми продължават. Затова съм в нета обикновено след 22.00ч. / и разбира се най-последен научавам новинките!/. Затова и особено ми харесва предложението с индикатора на присъствие в чата. Да се надявам, че ще можем да обсъдим проблема по-подробно на 13.05.2002г., когато ако не се лъжа имате за уреждане едно спорче с advokat76! ;-))))
remo

RE: RE: RE: Защо никой не ползва чата lex?

Мнениеот alfa » 14 Май 2002, 11:28

Благодаря за подкрепата Ремо, ако идеите ми получат подкрепата ви това много ще помогне те да се реализират скоро и всички да са доволни. Адвокатче 76 беше глобено вчера, но и това му е малко като се има предвид, че подозирам, че точно той е обещал на всички по бира от мое име :)))))))))))))) Много съжалявам, че не можах да се запозная с тебе на живо вчера- разбира се дойдох на сбирката, но си тръгнах към 19:30 и вероятно сме се разминали. Между другото за кога се разбрахте да се събираме пак?
alfa
Младши потребител

Назад към Общи дискусии