начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Срок за обжалване на съдебно решение

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Срок за обжалване на съдебно решение

Мнениеот Lyubo » 31 Авг 2001, 02:52

Srokat za podawane na kasacionna zhalba do WAS sreshtu sadebno reshenie na SGS e 14 dena, schitano ot denya na saobshtawaneto mu. Mozhe li za data na \"saobshtawane\" da se schita druga data, oswen tazi na poluchawane na izwestieto s obratna razpiska ot kuriera/ prizowkar (naprimer datata na molba, s koyato strana po deloto e poiskala prepis ot reshenieto) ? Kakwi normatiwni aktowe reglamentirat tozi wapros ? Predwaritelno blagodarya
Lyubo

RE: Срок за обжалване на съдебно решение

Мнениеот xpro » 31 Авг 2001, 18:01

Mislia che niama smisal da ti prerazkazvam zakona zatova po-dobre e da pregledash Zakon za administrativnoto proizvodstvo i Zakon za varhovnia administrativen syd.Dano ti svyrshat rabota.
xpro

Мнениеот адвокат2 » 16 Окт 2001, 10:31

Мисля, че следва да се счита за дата на оявяване само датата в която сте получили Обявлението от призовкаря. Това, че по рано от тази дата сте поискали препис от решението не означава, че то е обявено, а само че е било написано (а може и да не е било написано все още).
адвокат2

Мнениеот Mb}|{bT » 05 Яну 2002, 03:32

А аз пък съм абсолютно сигурен, че денят на съобщаването му е посоченият от Вас. Призовкарите са гадно племе и вършат всякакви дивотии, но не трябва да им се вързвате. Във всеки случай определението с което ВАС евентуално би отхвърлил жалбата подлежи на обжалване и то според мен - успешно. Wish I Helped You
Mb}|{bT

Назад към Общи дискусии