начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

обезщетение при приключило наказателно производство от 2001

обезщетение при приключило наказателно производство от 2001

Мнениеот liliqs » 10 Окт 2010, 20:48

Ако може някой да ми каже как мога да заведа дело за обезщетение в България при приключило наказателно производство а преди това въпросното е било дело приключило с оправдателна присъда но прокурорката ни връчи постановлението на 7 месец и опуснахме срока за Страсбург сега не знам как да го направя.От 2001 г е това дело как да ги оставя да им се размине нас питаха ли ни 9г какво ни беше и колко пари пръснахме по адвокати
liliqs
Младши потребител

Re: обезщетение при приключило наказателно производство от 2001

Мнениеот wladi » 10 Окт 2010, 22:58

liliqs написа:... при приключило наказателно производство, а преди това въпросното е било дело приключило с оправдателна присъда, но прокурорката ни връчи постановлението на 7 месец и опуснахме срока за Страсбург сега не знам как да го направя. От 2001 г е това дело как да ги оставя да им се размине нас питаха ли ни 9г какво ни беше и колко пари пръснахме по адвокати

Какви са били адвокатите наети от Вас в Наказателното производство? Имали ли сте присъединен за разглеждане граждански иск?
Ако сте били гражд.страна, защо прокурор Ви връчва присъда?
Ако не сте предявили досега гр.иск, какво се сетихте днес?
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство