Здравейте,
бих искал да попитам следното. Получих уведомление на което пише следното. Да отида при съдия изпълнител в 14 дневен срок за "получаване на призовка/съобяение по изпълнително дело N.......... ведно с приложените книжа: СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРИСЪЕДИНЕНА ДЪРЖАВА"
Можете ли да ми разясните какво означава това? Благодаря предварително
- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съобщение за присъединена държава?!?
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Съобщение за присъединена държава?!?
Че към задължението Ви, което този ЧСИ е започнал да събира от Вас, вече са добавени и задълженията Ви към държавата (вероятно данъци или нак.пост.). Впрочем това е задължение на ЧСИ, да провери дали дължите и на държавата.
Истината рядко е чиста и никога проста
-
wladi - Потребител
Благодаря за отговора. Уведомлението е от Държавен съдебен изпълнител и след като отидох да разбера за какво точно става дума, ми беше отказана всякаква информация. Дадоха ми да се разпиша на един хвърчащ лист(което не направих). На листа пишеше, че трябва да се явя на някаква дата в съда. А относно това какво е задължението ми и към кого не стана ясно...
- evgeni_123
- Нов потребител
Откъде тогава се появи думата "присъединяване" кое изпълнително дело към кое се присъединява?
Вероятно сте разговаряли в афект.
Изпратете адвоката си, не може да Ви е отказана информация, а на "хвърчащия" лист все нещо е пишело.
Вероятно сте разговаряли в афект.
Изпратете адвоката си, не може да Ви е отказана информация, а на "хвърчащия" лист все нещо е пишело.
Истината рядко е чиста и никога проста
-
wladi - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|