- Дата и час: 28 Ное 2024, 10:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
пострадал при ПТП
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
пострадал при ПТП
Детето ми пострада при птп, беше блъснато от лек автомобил на светофар.Имаше временна опасност за живота му.Доколкото знам това се води средна телесна повреда.За 2години,че и повече минахме през СРС ,който го призна за виновен и му даде вазможност да обжалва.Той това и направи.Възможно ли е да го оправдаят, и ако не го направят на какво обещетение мога да се надявам.ГО му е в ДЗИ,а съм чувала ,че те мразят да плащат,и дали едно дете на 8 год. може да е съвиновен ,понеже се намирал в опасната зона за спиране?Аз не вярвам ,но за това време и това чух
- krasip
- Нов потребител
Re: пострадал при ПТП
Трябва да се подаде граждански иск пред съда. Ако сте го подали в наказателното дело- добре. Ако ли не - трябва да водите делоза обезщетение пред граждански съд .
- nnikksan
- Младши потребител
Трябва да проявявате активност и неминуемо ще дойдат резултатите.
- usra_ovcova
- Потребител
krasip написа:Детето ми пострада при птп, беше блъснато от лек автомобил на светофар.Имаше временна опасност за живота му.Доколкото знам това се води средна телесна повреда.За 2години,че и повече минахме през СРС ,който го призна за виновен и му даде вазможност да обжалва.Той това и направи.Възможно ли е да го оправдаят, и ако не го направят на какво обещетение мога да се надявам.ГО му е в ДЗИ,а съм чувала ,че те мразят да плащат,и дали едно дете на 8 год. може да е съвиновен ,понеже се намирал в опасната зона за спиране?Аз не вярвам ,но за това време и това чух
Само да Ви кажа , че има давностен срок-5 год. от узнаването на причинителя на вредата , за обезщетението за вреди.Ако не сте подала ГИ в наказателното производство е крайно време да го сторите , но вече пред гражданския съд.Пред последния може да заведете иск и срещу Застрахователя.Защото не се знае колко време ще продължи обжалването.Да може да бъде оправдан на 2 инстанция.Ако го оправдаят , забравете да получите обезщетение.Ако не сте си ангажирали адвокат , спешно Ви препоръчвам да го сторите , защото самодейността води до тежки последствия.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Може да съдействаме за получаване на правдоподобно обезщетение ако е възможно.
За повече инфо 0878 667 350
За повече инфо 0878 667 350
- delgzt
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|