- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Събиране на вземане
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Събиране на вземане
Незнам какви партньори очаквате да Ви върнат вземане, но за сега единствения законен ред в България е това да става чрез съдия-изпълнител.! написа:
>
> моля, препоръчайне ми коректни партньори, които да ми върнат
> вземане!
>
> моля, препоръчайне ми коректни партньори, които да ми върнат
> вземане!
- Sneja
Необходимо е да осъдите Вашия длъжник и да се снабдите с изпълнителен лист срещу него. Всички останали методи биха били незаконни.
- 123
Изпълнителен лист имам, но длъжникът е ЮЛ, а имотите са на физическо лице.Сумата е голяма, а в съда става много бавно и пак няма гаранция.
- !
Дайте ми по-подробна информация!
- benzi
- Младши потребител
Вземанието ми е от ЕООД/то съответно няма нищо/, а собственост имат управителите. Търся по-бърз начин от съда да си върна парите.
- !
Управителите не носят отговорност за задължението на ЕООД-то. Изглежда, че вземането Ви е несъбираемо щом няма имущество към което да се насочите.
- 123
подай една молба за обявяване на това дружество в несъстоятелност ще се стреснат и ще платят метода вече е изпитан действа добре
- donna
- Старши потребител
Няма да се получи нищо,защото те вече на няколко пъти прехвърляха фирмата,а и във фирмата няма никакви активи.
- !
Несъбираемо по съдебен път,но има и други начини.Въпросът е да попаднеш на подходящите хора.
- !
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|