- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
публична продан
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
публична продан
Някой можели да ми каже как протича проданта на имот при съдия изпълнител? Става дума за дело за делба на къща с двор, процедурата явна ли е или тайна?притеснявам се от измами, откъде да се пазя?
- биби
Re: публична продан
аз точно от адвоката се страхувам да не ме хлъзне, защото мястото е доходоносно
- биби
Предложенията са писменни.Предоставят се в канцеларията на съдия- изпълнителя.В деня на търга се отварят и печели този който е предложил най високата цена. Измама може да има ако някой от учасващите в търга се познава с секретарката, така може да се свали цената т. е. да не предлага много висока цена ,за да спечели търга е нужно офертата да е по висока,а не да удовлетворява собственика на имота обявен на търг.
- muhi
- Младши потребител
Много благодаря, muhi, но ме притеснява дали някой може да подмени моята оферта с по ниска и така да заягубя т. е. сигурно ли е че това предложение, което дам ще е това което ще се отвори в деня на търга.
- бибиб
Предложенията се вписват в книга,а и може да отидете в последния момент,да видите какви са дтугие и да дадете най-доброто предложение.
Ако държите да вземете имота и началната цена не е жисока може да пратите двама-трима фиктижни наддавачи,които да дадат високи цени,да откажат другите мераклии и след това да не платят.Ще загубите депозитите,но може да си струва.
Ако държите да вземете имота и началната цена не е жисока може да пратите двама-трима фиктижни наддавачи,които да дадат високи цени,да откажат другите мераклии и след това да не платят.Ще загубите депозитите,но може да си струва.
- Камен
Не от адвоката ,а от съдията се пази.......съветвам те , като потърпевш- адвоката винаги може да го смениш
- младежа
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|