- Дата и час: 24 Ное 2024, 09:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Молба_изпълнителен лист
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Молба_изпълнителен лист
И не забравяйте, че в тази страна има деспот на длъжниците, не накърнявайте тяхното достойнство, не обискирайте жилището им, не описвайте единственото им жилище, дори и да сте на свободен наем, не търсете сам информация , нарушавате ЗЛД, не ги бийте - ще вкарат вас в затвора и следващия път - НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НИКОМУ.
- НИНА
Първо, това лице не е престъпник, докато няма влязла в сила присъда. Второ, единствения начин да се събере това задължение , е ако длъжникът има секвестируемо имущество и се насочи принудително изпълнение спрямо него.Лиспва ли то - налице е обективна невъзможност да се удовлетворите.
MONTESKIO
MONTESKIO
- monteskio.
А бе, колеги, какво разисквате? Щом касиерът е присвоил сумите, които принадлежат на блока, трябва да го дадете на прокурора за обсебване - присвоява вещи, които са му поверени да пази. Общото събрание да му даде 7 -дневен срок да се издължи и ако не - жалба в прокуратурата и сладурът ще излезе с присъда. И ще ви плати като поп.
- лили
Ние подадохме жалби (20 бр. + пълна ревизия на касата за злополучния период) в районното полицейско управление и от там ни увериха, че няма смисъл да подаваме жалба в прокуратурата, защото в крайна сметка работата ще се върши от полицията. Нещата са задействани, поне така мисля. Дадохме 10-дневен срок на касиера да се издължи и сега (поне такъв съвет получихме от юриста, чиито услуги ползваме) ще подадем молба за издаване на изпълнителен лист. Не зная дали трябва да подадем жалба в прокуратурата.
- alys
Записът на заповед е с три падежа. Последният е на 30 януари 2005 г. Според юриста, с когото се съветваме не е правилно да има три падежа в ЗЗ.
- alys
ЗЗ с три падажа ,ами прав е колегата и как се е стигнало до трите падежа
- донна2
Така е изготвена от адвокат. И затова направихме събрание и т. н. нататък сте го чела. Чудим се дали има смисъл да даваме още пари за молба за изп. лист.
- alys
вижте аз си казах мнението и оставам на него , нека и другите да си кажат
- донна2
"Ще ви се наложи да ползвате адвокатски услуги ." - това ли имате предвид?
- alys
имам предвид и други колеги да се включат за порока на ЗЗ разбрах едва сега ,а за протокола от ОС съм ви написала мнението си
- донна2
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|