начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Мнениеот antoaneta.ivanova » 30 Юли 2008, 11:50

Здравейте,

възникна проблем с частен съдия изпълнител, който се грижи за коректното и навременно придвиждване на вноски по кредит към банка. Проблемът е че в крайна сметка той нито навременно е внасял сумите, а още повече, че е пропуснал около 6 вноски. Сумите от длъжника към чси постъпват по банков път, но няма квитанции за внесени суми от чси към банката, както и такива за удържаните като такси чси.

Моля да ме насочите как може да се докаже че в случая има некоректно отношение на чси, а не на длъжника. Необходимо ли е в този случай да се обърнем към адвокат и евентулно към какъв адвокат, ако може да ми препоръчате и ваш колега, за Пловдив става въпрос. Интересува ме и къде мога да разбера точно колко са таксите за този тип услуга на чси, еднолично ли се определят и какъв документ се изисква за тази услуга.

Благодаря предварително, надявам се да не ме нападнете за много въпроси, каквото е необходимо ще си платя на адвокат, просто търся малко допълнително инфо.
antoaneta.ivanova
Нов потребител

Re: Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Мнениеот gudio » 30 Юли 2008, 14:44

antoaneta.ivanova написа:Здравейте,

възникна проблем с частен съдия изпълнител, който се грижи за коректното и навременно придвиждване на вноски по кредит към банка. ...

:idea: :!: Това е гениално ! Благодаря ! Занапред и аз ще се представям така: "Аз съм Ваш приятел. Частен съдебен изпълнител :) !Незаменим финансов помощник ! Ще Ви помогна да се издължите и ще се грижа за коректното и навременно придвижване на Вашите плащания към кредиторите Ви :!: :) :D :lol: "

Иначе сериозно - сигурни ли сте, че не дължите и други вземания, например такива, които са привилегия пред тези на банката и парите отиват за предпочтителното им удовлетворяване ? Напр. - неплатени осигтуровки, данъци и др. държавни вземания ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот samoten_agent » 30 Юли 2008, 14:55

gudio написа:Това е гениално ! Благодаря ! Занапред и аз ще се представям така...

Е, нали ти се каза, че това е "тип услуга на ЧСИ". Само при този тип услуга си приятел.

antoaneta.ivanova написа:Интересува ме и къде мога да разбера точно колко са таксите за този тип услуга на чси, еднолично ли се определят и какъв документ се изисква за тази услуга.
samoten_agent
Младши потребител

Мнениеот gudio » 26 Яну 2010, 02:44

:roll: Не ... как да го кажа... ? Отдавна наблюдавам ника ти и не ... :oops: смея да си го "преведа", а и не знам как да се обърна към теб... "Усро" или "Овцо-во" ? Та..прочети по-нагоре - "аз съм Ваш приятел... ще Ви помогна да се издължите..." :mrgreen: Сега сподели - колко кредита си изтеглил(а) и какъв ти е проблемът, че вадиш всички теми, в което пише "ЧСИ" и пускаш ... :roll: май е 13-тата вест за подпалена кантора... (в смисъл до момента 13 кантори на различни ЧСИ с променлив успех са били подпалвани :lol: ). Може пък да помогна с нещо и аз (нали знаеш - тав 454 ГПК, ще кажа блага дума на колегата, нещо ще видим, ще помогнем :wink: )
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 26 Яну 2010, 06:53

Ех,Гъдьо!Знаем се от 1ви клас! :wink:
Гъдьо Гъдев Съчмалиев от Банишора. :oops:
Иначе, има облог с едни имотни измамници,че няма де е далече времето,когато на Бързински ще му счупят капачките... :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот gudio » 27 Яну 2010, 14:32

На някой си БъРзински да му правят к`вото си искат (не е от нашата кОмОра) :mrgreen:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Hellthorn » 27 Яну 2010, 15:05

usra_ovcova написа:Ех,Гъдьо!Знаем се от 1ви клас! :wink:
Гъдьо Гъдев Съчмалиев от Банишора. :oops:
Иначе, има облог с едни имотни измамници,че няма де е далече времето,когато на Бързински ще му счупят капачките... :lol: :lol: :lol:

:shock: И за колко пари е облога?
Hellthorn
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство