начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Призовка за разпит в МВР

Призовка за разпит в МВР

Мнениеот may_day88 » 06 Яну 2010, 06:46

Здравейте!
Бих желал да получа информация за разпит в РУ на МВР.
Бях спрян от униформени лица в автомобил, след което решиха да започнат наказателно производство като ми написаха АУАН.
В законоустановения обжалвах акта като бяха описани всички процесуални и дисциплинарни нарушения на актосъставителя.
В следствие на това са призовани за разпит шофьора на автомобила и другия спътник.
Ние сме от обл. Русе а действието се разви в обл. Смолян. Призовките са разпит в РУ в Смолян.
Интересува ме какви са законовите основания за тези призовавания. Нужно ли е призованите лица да се явяват и при липса на финансова възможност за едно такова пътешествие до другия край на страната какви биха могли да бъдат последствията от неявяване? Има ли законови норми позволяващи даването на показания в близкото районно управление, чрез което са получени призовките? Благодаря предварително!
may_day88
Нов потребител

Re: Призовка за разпит в МВР

Мнениеот may_day88 » 06 Яну 2010, 06:57

П.П. Също и какви са основанията се поиска бъде получено възнаграждение за загубения работен ден и да му се платят разноските, които е направил и по какъв начин може да се докажат тези разноски. Благодаря:)
may_day88
Нов потребител

Re: Призовка за разпит в МВР

Мнениеот usra_ovcova » 06 Яну 2010, 12:26

Язък,че сте преживели 18 месеца във форума без да купите нещо!
Има начин :
1.да не ходите до Смолян;
2.да ви платят пътя от и до Русе;
3.да ви закараат безплатно с кола до Смолян;

Консултацията струва 20-30лева.
Не се скъпете,защото може да ви трябва по делото за набедяване.
Ама вие си знаете де...18 месеца са това,не е шега.
usra_ovcova
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство