начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Решение на поземлената комисия

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решение на поземлената комисия

Мнениеот martin_157 » 30 Яну 2014, 14:35

Здравейте, моля за помощ по следния въпрос. Август месец 2013 ходихме в гр. Червен брая, за да си възстановим и уредим документите за една нива в града. Шефката на поземлената комисия я нямаше бил починал свекар и и нямаше кой да подпише решението. Въпреки всичко ние се поинтересувахме и отидохме в стаята където издават скици, човека каза че имота се възстановява по параграф 4 и за да влезе в сила трябва да има решение от съда който ни настанява на дадения парцел. Мина се време, аз си чаках документа и днес сутринта го получавам решението на поземлената комисия. Решението не беше това което ми бяха дали преди, в него пишеше, възстановява правото на собственост на .... а тук в това пише - признава правото на собственост но отказва възстановяването- причина Параграф 4. Моля ви за помощ, какво да правя, отзад пише решението е влезнало в сила и няма право на обжалване, възможно ли е да м пращат нещо което не съм видл първия път? Какво трябва да се направи в съда за да ни върнат имота? Ще съм благодарен за всяка помощ
martin_157
Младши потребител

Re: Решение на поземлената комисия

Мнениеот martin_157 » 30 Яну 2014, 16:01

Здравейте, до сега говорих с Червен бряг, нямало проблем с документа от комисията, всичко е наред. Сега остава да подам иск до съда за да ни настанят на общински имот. Моля да ми кажете какво трябва да направя точно. И то трябва в районния съд на Червен бряг нали ?
martin_157
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба