начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот tony_wolf » 09 Апр 2013, 18:10

Става въпрос за дворно място с къща, което е предавано от пра-дядо на дядо, а след това на синове и внуци.Сега успях да убедя майка ми да си извадим нот. акт, т.е за нея, вуйчо ми и леля ми ( наследниците са брат и две сестри). Задвижил съм нещата чрез адвокат и чакам да ми се обадят да отидем всички при нотариус- роднините и тримата свидетели.
Въпроса ми е следния: задължително ли е и тримата наследници да присъстват при нотариуса, понеже вуйчо ми живее в друг град, а леля ми... с нея никой не се разбира, а и аз не мога да я открия на адреса къде живее!!
Държа да отбележа, че всеки един ще си получи нот. акт за неговата си част!!!
Благодаря предварително за отговорите Ви!!!
tony_wolf
Нов потребител

Re: Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот tony_wolf » 13 Апр 2013, 20:01

ама как е възможно от толкова прависти едно "ДА"или "НЕ" да няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!
tony_wolf
Нов потребител

Re: Нотариален акт по обстоятелствена проверка!

Мнениеот nk7702n » 13 Апр 2013, 22:42

tony_wolf написа:ама как е възможно от толкова прависти едно "ДА"или "НЕ" да няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!

:) Чак пък потресен!? Нали сте писал, че си имате адвокат, за какви действия точно го упълномощихте? :roll:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба