- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Право на собственост на имот на разведени родители
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Право на собственост на имот на разведени родители
Здравейте, питането ми е, баба ми и дядо ми са се развели през 1960г. Съда определя семейното им жилище( част от апартамента на свекъра и свекървата) да остане за майката и детето( майка ми и баба ми). Поради неразбирателство м-у баба ми и прабаба ми, майка ми и баба ми излизат под наем.В тяхните стаи настаняват от общината други хора( знаете ,няма право 1 сем. да използва повече стаи). Дядо ми, законен наследник на майка си и баща си се отказва в полза на брат си и му оставя въпросния апартамент находящ се на ул. Джовани Горини и площ 260кв.м серщу апартамент от 68кв. м. в жк .Слатина.(кон за кокошка). Та мисълта ми е , освен дядо ми който се е отказал от законното си наследство, има ли право майка ми да повдигне въпроса за частта на майка и определена и от съда опрез 1960г и има ли значение, че са излезли под наем в следствие на неразбирателство. Благодаря предварително за помоща.
- martin_157
- Младши потребител
Re: Право на собственост на имот на разведени родители
Сложни въпроси поставяш, още повече за чест и морал. То в правото такива понятия нте съществуват. На прима виста очевидно казусът ти е сложен и най-добре не си губи времето тука да питаш, ами иди при квалифициран адвокат с документи, разбира се, иначе само ще се объркаш от обясненията тука и нищо няма да постигнеш.
Ако имаш желание ще те свържа с моя адвокат, който се справи много добре с един мой наследствен имот, дано ти помогне и на тебе.
Ако имаш желание ще те свържа с моя адвокат, който се справи много добре с един мой наследствен имот, дано ти помогне и на тебе.
- ketchup
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|