начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Публичен търг на жилище

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Публичен търг на жилище

Мнениеот bibiana-a » 28 Фев 2012, 12:29

Здравейте!
Жилището, в което живеем излиза на публична продан, поради това, че наследниците не могат да се разберат помежду си.
Наследници са майката на съпругът ми с 1/2 ид.част, съпругът ми - с 1/4 ид.част и сестра му - също с 1/4 идеална част.
Съпругът ми не желае да се продава жилището, а в момента нямаме възможност да платим частите на майка му и сестра му. Така се стигна до съд, където ищцата е майка му.
Въпросът ми е - без съгласието на един наследник (в случая-съпругът ми), може ли този имот да се обяви за публична продан? И може ли по някакъв начин да избегнем този търг, поне за известно време?
Благодаря!
bibiana-a
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба