начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

залагане на съсобствен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

залагане на съсобствен имот

Мнениеот telefonka » 02 Авг 2011, 21:45

Здравейте, имам нужда от консултация относно следния казус: съсобственик съм на имот заедно със съпругът ми, имотът е прехвърлен на нас чрез покупко- продажба, в момента не живея с него и той ме заплашва че ще го заложи, не се съмнявам тъй като веднъж направихме ипотека по негова инициатива, аз го подкрепих за съжаление......Какво мога да направя за да запазя имота, как мога да запорирам жилището той ще го заложи на познат за сума доста по ниска от стойността му, потърсих помощ от нотариус, но той ме насочи към адвокат вещно право. Благодаря Ви предварително!
telefonka
Нов потребител

Re: залагане на съсобствен имот

Мнениеот ivan_lawyer » 02 Авг 2011, 22:09

Трябва Ви адвокат, нищо опасно няма, ако направите необходимите стъпки.

По закон не може да стане прехвърляне, затова попитайте адвокат.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: залагане на съсобствен имот

Мнениеот telefonka » 03 Авг 2011, 12:09

Благодаря ви, до колкото зная ми трябва адвокат по вещно право, някой случайно да знае в района на Плиска дали има?
telefonka
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба