начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Закупих имот преди 4 год....

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закупих имот преди 4 год....

Мнениеот jan_keizer » 14 Окт 2017, 15:41

И така,преди почти 4 год. закупих малък имот на името на малолетната ми дъщеря със статут магазин/като съм вписана в нот.акт и нямам брак с баща и/.Намира се в 4-етажен 20-год.блок в западен квартал.
Официално съм разведена от 20 год. с бащата на големия ми син.
Изрично ще уточня,че взех имота поради липса на средства за жилище с "нормален" статут и поради други,чисто лични причини.Умишлено желаех И да е на партер.
Въпросите ми са доста,но ще се постарая да са кратки,без излишни емоции и с повече факти.
Основните ми проблеми,разбира се,са НЕбитовият ток и височината-2.30 м.
1.От ЧЕЗ ми казаха,че мога да сменя предназначението да е на ателие за ЖИЛИЩНИ нужди,не за творчески нужди.Разликата пак е в битов/промишлен ток.Вярно и възможно ли е това?
2.Откъде да тръгна за смяна на статут,поне на ателие? (Може ли да се плаща разсрочено/човек с малко средства съм...) ? От общината ли,техн.служба ли,откъде?
-/Посъветваха ме да не "мътя водата в общината,че де факто живея там,не всеки ден де...общината щяла да се самосезира" / Какво пък означава това на прост,земен език?
3.Може ли някой живеещ в блокчето да ми направи проблем,че имотът се ползва не по предназначение/не вдигам шум м/у 14-16 ч. и 22-6 ч. /другите над мен дигат шум колкото искат-не ми пречат,не им и казвам нищо../
Благодаря,ако някой се включи с помощ.Мога да предложа 20 лв за юридическа консултация в западен квартал на столицата.
jan_keizer
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба