начало

До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд  До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд 

Форма на фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Форма на фирма

Мнениеот Doomwalk » 18 Авг 2004, 13:57

Здарвейте ,
Имам амбицията да създам своя фирма която да извършва търговска дейност в страната и чужбина , интересува ме кои от всичките възможни форми в частност ЕТ и ООД ще са по подходяща , за евентуално намаляване на данъци и митнически истории при върпосната търговия .
Всякакви линкове с информация биха били от помощ.

Благодаря ако някой отговори !
Doomwalk

Re: Форма на фирма

Мнениеот makiavelito » 18 Авг 2004, 14:25

помисли де. отговора го знаеш.
makiavelito

Мнениеот Doomwalk » 18 Авг 2004, 14:55

Silata mi opredeleno ne e pravoto :) , zatova pitam gore dolu sami qsni razlikite v m/u Et i OOD inetersuva me v 4isto danu4no i mitni4esko oblagane :)!
Doomwalk

Мнениеот Zayo-bayo » 18 Авг 2004, 15:56

Nai podhodq6tata forma e OOD-ima sravnitelno maluk kapital otdelen praven subekt e t.e. ne nosi6 otgovornost sus sobstvenoto si imu6testvo.Za dunu4noto oblagane nqmq zna4enie formata na turgovskoto druzhestvo a dobrite s4etovoditeli.M/u drugoto kak 6te razviva6 seriozna deinost v 4ujbina kato ne iska6 da dade6 20 lv za advokat da ti gi obqsni tezi raboti.Za v bude6te po dobre si nameri razhodi sa ama spestqva mnogo glavoboliq i te se izpla6tat.
Zayo-bayo

Назад към Търговско право