начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Моля помогнете!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Моля помогнете!

Мнениеот ii_st. » 08 Яну 2008, 14:04

Ако някой може да ми помогне: Трябват ми примерните тестове за интелигентност на института по психология на МВР. Ако може ......
ii_st.
Нов потребител

Мнениеот Biby » 09 Яну 2008, 17:41

Biby
Потребител

Мнениеот pencheva » 13 Яну 2008, 10:40

Навремето съм кандидатствала в Симеоново и тези тестове, които е предложила baby, нямат нищо общо с тестовете, които държахме там
pencheva
Младши потребител

Мнениеот Biby » 13 Яну 2008, 12:18

pencheva написа:Навремето съм кандидатствала в Симеоново и тези тестове, които е предложила baby, нямат нищо общо с тестовете, които държахме там
Така е. Аз също държах тези тестове преди години и бяха по-различни.
Но линковете, които дадох по-горе са от сайта на Института по психология на МВР.
http://www.psychology.mvr.bg/Information/default.htm
Biby
Потребител

Мнениеот kalahan » 13 Яну 2008, 13:02

Разбира се, че на сайта на Института по психология на МВР няма да сложат оригиналните тестове, тъй като тестовете са закупени от института и струват доста пари, а и си има авторски права над тях.
Така че всеки, който се интересува от тези тестове, би трябвало да има предвид авторските права и цената им.
Психологията също струва пари :lol: :lol:
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
kalahan
Потребител

Мнениеот ii_st. » 18 Яну 2008, 10:23

Знам, че струва пари, за това съм подготвена.
ii_st.
Нов потребител

Мнениеот zurik » 18 Яну 2008, 16:27

ii_st. написа:Знам, че струва пари, за това съм подготвена.

Не вярвам да се снабдите с оригиналните, а даже и да успеете, едва ли ще Ви помогнат с нещо. Особено личностните въпросници. Те са толкова голями като обем, и толкова много въпроси от тях се повтарят под различна форма на различни места, че единствения начин да се представите достойно на тях е да бъдете искрен. Относно тестовете за интелигентност- също мисля, че не подлежат на предварителна подготовка. Така че, като човек, който се е явявал на такъв изпит в Института по психология на МВР Ви казвам, че ако Ви предстои явяване и на Вас- няма никакъв смисъл от предварителна подготовка- просто добра и пълноценна почивка преди изпита.
И още нещо- най- важната част от явяването на психотест в Института по психология на МВР е събеседването с психолог, което протича около 40- 60 мин.
Примерните тестове за интелигентност са различни видове- с думи, с цифри, с фигури, и просто можете да си вземете от някоя книжарница сборник с такива за добиване на рутина при решаването им.
zurik
Младши потребител

Назад към Лекции и материали