начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Тестове по Финансово право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Тестове по Финансово право

Мнениеот milenaaa » 17 Апр 2007, 08:52

Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
milenaaa
Потребител

Re: Тестове по Финансово право

Мнениеот senex » 17 Апр 2007, 12:56

milenaaa написа:Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
Не си мислете, че ще ги даде същите. Нормативната уредба се измени доста, което означава, че и тестът. Определено обаче е доста труден, повечето от въпросчетата са подробности. Трябва да сте на "ти" с материала. Около 20 ще са Ви въпросите, може и малко повече, за 30 минути. Има и отворени, и затворени. Но той това го е казал на лекции. Така че не казвам нищо неизвестно. И нали знаете - 60% минимум.
senex
Потребител

Мнениеот milenaaa » 17 Апр 2007, 16:51

Здравейте senex благодаря ви за отговора.Всичко това ми е ясно и затова се притеснявам от тестовете на Златарев.Аз исках просто примерни тестове,за да съм наясно горе-доло за въпросите които дава.Иначе ми е пределно ясно че нещата се промениха и тестовете естествено не са същите.Мерси все пак.
milenaaa
Потребител

Мнениеот erika » 17 Апр 2007, 19:57

Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето :) Наблегнете на отворените въпроси. Късмет
erika
Младши потребител

Мнениеот milenaaa » 18 Апр 2007, 09:03

Благодаря.Вие скоро ли сте държала изпит при него?И наистина ли отворените въпроси са по-важни?Къде учите?Извинявам се за многото въпроси
milenaaa
Потребител

Мнениеот erika » 18 Апр 2007, 19:05

Milenaaa, пратих Ви лично съобщение. :wink:
erika
Младши потребител

Мнениеот milenaaa » 19 Апр 2007, 11:45

Erika много ти благодаря.И аз съм ти пратила лично съобщение.
milenaaa
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 19 Апр 2007, 11:53

erika написа:Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето :) Наблегнете на отворените въпроси. Късмет

Кой е този Университет ? Да се ползват нормативни актове - нормално. Но да се ползват УЧЕБНИЦИ на изпит - Е извинявай Марийке!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот milenaaa » 19 Апр 2007, 12:52

Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
milenaaa
Потребител

Мнениеот senex » 19 Апр 2007, 18:39

milenaaa написа:Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
И като добавим, че горе-долу половината въпроси са от лекции, няма ги в учебника, а той тях не разрешава да се ползват. А и миналата година мой познат ми каза, че при задочниците от приблизително 30 души изпита си били взели само 4-ма. За какво говорим? Сами си правете извода за ползата от предоставената възможност.
senex
Потребител

Мнениеот milenaaa » 20 Апр 2007, 10:03

Здравейте.Току що се връщам от изпита по финансово и имам повод да почерпя.Благодаря на тези които ми дадоха насоки.И знайте че ползването на учебник само ще ви обърка.
Успех
milenaaa
Потребител

Назад към Лекции и материали