начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Моля за лекции по облигационно - доцент Русчев

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Моля за лекции по облигационно - доцент Русчев

Мнениеот nicki_iliev » 29 Апр 2006, 10:44

Моля ако някой има лекции по облигационно - доцент Русчев, да ми ги прати на nicki_iliev@yahoo.com

благодаря предварително
nicki_iliev
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 21:48

АБЕ ПИЧ! ОБЛИГАЦИОННОТО ГО ВОДИ НЕ РУСЧЕВ А КОНОВ. РУСЧЕВ ВОДИ ГРАЖДАНСКОТО. НЕ ЧЕ ИМА ОСОБЕНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ, ОСОБЕНО СЛЕД КАТО СА И БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ :lol: :lol: :lol:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 21:53

Ама зависи в кой университет.
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 22:03

СТИГА БЕ! В КОЛКО УНИВЕРСИТЕТА И В КОИ ПРЕДАПОДАВА КОНОВ? :shock:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 23:00

Не Конов, а Русчев. :lol:
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 23:13

ДОБРЕ ДЕ! КАЖИ ЗА РУСЧЕВ? АМИ, АЗ СЕ ПООБЪРКАХ, ЩОТО РУСЧЕВ И КОНОВ СА КАТО ДУПЕ И ГАЩИ - КЪДЕТО Е ЕДИНИЯТ ТАМ ЩЕ НАМЕЛИШ И ДРУГИЯ, ТА НАЛИ СА БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 30 Мар 2007, 23:21

Ами кво да ти кажа, и аз не съм много информирана за Русчев.. :lol: Знам от други хора, че преподава в 4 университета. :twisted: Без майтап,без шега...
got
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 30 Мар 2007, 23:34

СТИГА БЕ! ЯВНО ПРЕПОДАВАНЕТО НА РУСЧЕВ ЩЕ КОНКУРИРА ЧАЛГА ТУРНЕТО PLANETA PRIMA ТАЗИ ГОДИНА ПО ПОСЕЩАЕМОСТ :lol: :lol: :lol: ТА НАЛИ И ТОЙ Е ОТ ДИМИТРОВГРАД, ТОКУ ВИЖ МИТКО ДИМИТРОВ ГО ВЗЕЛ НА МЯСТОТО НА ДРАГО ЧАЯ :lol:
НО СТИГА ГЛУПОСТИ, КЪВТО И ДА Е РУСЧЕВ, ВСЕ ПАК НЕГОВОТО МНЕНИЕ ИМА ТЕЖЕСТ В ТЕОРИЯТА, КАКТО И НА ИЗПИТ.
МОГА ДА ПОСЪВЕТВАМ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ХОДЯТ НА ИЗПИТ С ТОВА: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛ И СИ СЯДАЙТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ДА УЧИТЕ, ЩОТО ТОЯ ИЗПИТ СЕ ВЗИМА НЕ С ЧЕТЕНЕ, А С МНОГО ЧЕТЕНЕ И ЗДРАВИ НЕРВИ :wink:
zori_m
Младши потребител

Мнениеот eklekti4kata » 31 Мар 2007, 00:07

zori_m написа:СТИГА БЕ! ЯВНО ПРЕПОДАВАНЕТО НА РУСЧЕВ ЩЕ КОНКУРИРА ЧАЛГА ТУРНЕТО PLANETA PRIMA ТАЗИ ГОДИНА ПО ПОСЕЩАЕМОСТ :lol: :lol: :lol: ТА НАЛИ И ТОЙ Е ОТ ДИМИТРОВГРАД, ТОКУ ВИЖ МИТКО ДИМИТРОВ ГО ВЗЕЛ НА МЯСТОТО НА ДРАГО ЧАЯ :lol:
НО СТИГА ГЛУПОСТИ, КЪВТО И ДА Е РУСЧЕВ, ВСЕ ПАК НЕГОВОТО МНЕНИЕ ИМА ТЕЖЕСТ В ТЕОРИЯТА, КАКТО И НА ИЗПИТ.
МОГА ДА ПОСЪВЕТВАМ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ХОДЯТ НА ИЗПИТ С ТОВА: ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛ И СИ СЯДАЙТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ ДА УЧИТЕ, ЩОТО ТОЯ ИЗПИТ СЕ ВЗИМА НЕ С ЧЕТЕНЕ, А С МНОГО ЧЕТЕНЕ И ЗДРАВИ НЕРВИ :wink:

Много си малък да коментираш Русчев.Като си вземеш държавния , ела да коментираш преподавателите.Надявам се тогава НАИСТИНА да имаш поглед върху най-добрите ,защото виждам,че дори сега се осмеляваш да имаш мнение за тях.А за чалгите - гледай си ги - то демокрация де !
eklekti4kata
Потребител

Мнениеот zori_m » 31 Мар 2007, 00:22

PURVO NE SUM TOI A SAM TQ. VTOROQ NE E NUJNO DA SAM SI VZELA DARJAVNITE ZA DA IMAM MNENIE ZA PREPODAVATELITE. I TRETO, DORIQT PREPODAVATEL SE POZNAVA PO SLEDATA, KOQTO OSTAVA V STUDENTA - POLOJITELNA ILI OTRICATELNA. ZATOVA ZA VREMETOQ PREZ KOETO SUM STUDENTKA SUM SRESHTALA I OT 2TA VIDA "INTRIGUVASHTI" S MATERIQTA SI PREPODAVATELI - TAKIVA, KOITO SE DURJAT ZLE SUS STUDENTA I GO PODCENQVAT I TAKIVA, DETO TE ZAINTRIGUVAT S DOBROTO SI OTNOSHENIE. I V DVATA SLUCHAQ SAM SI SKUSVALA ..... OT CHETENE.
CHUVALA SAM CHE SAMIQT RUSCHEV E BIL KUSAN PO GPQ A VIJ GO DNES - DOCENT CHIETO MNENIE SE PRIZNAVA I SLUSHA V NAUCHNITE SREDI
zori_m
Младши потребител

Мнениеот got » 31 Мар 2007, 13:08

Доброто отношение е много относително. :wink: Иначе - нищо против никой преподавател. :twisted: Жив и здрав.
got
Младши потребител

Назад към Лекции и материали