начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

прокурорски помощник

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

прокурорски помощник

Мнениеот amarinova » 19 Окт 2012, 16:07

Здравейте, колеги! Имам един въпрос към вас и ще се радвам , ако някой има информация по темата да ми отговори. Следващата седмица смятам да подавам документи за конкурса за прокуроски помощник, но нямам все още удостоверението за придобита юридическа правоспособност, а само служебната бележка. Някой знае ли дали става с нея или да чакам да го взема. Също искам да попитам за тези конкурси как да се подготвя, ако някой се е явявал да сподели впечатленията си. Искам много да работя като прокурор, винаги темите свързани с него са ми били най- интересни, но се страхувам да не би конкурса да е нагласен.

Никога не се предавайте и не спирайте да преследвате мечтите си.
amarinova
Младши потребител

Re: прокурорски помощник

Мнениеот igito » 23 Окт 2012, 19:46

Тогава, колега, трябва да кандидатствате за прокурор. Кажете ми, моля, в кои градове има обявени конкурсси за съдебни и прокурорски помощници. всички конкурси протичат еднакво-изпитват ни. Това е.
igito
Младши потребител

Мнениеот amarinova » 23 Окт 2012, 23:15

В момента знам , че се подават документи за Сливен и Бургас. Колега, вие явявал ли сте се на такъв конкурс, ще споделите ли впечатленията си.
amarinova
Младши потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 06 Ное 2012, 09:46

Аз пък за първи път чувам че имало конкурс за тая длъжност.Къде ги обявяват тия кОнКурси,явно са толкова прозрачни че не можеш да ги видиш :lol:
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот valerieva_d » 06 Ное 2012, 13:35

:| не знаех , че има такава длъжност, а наистина щом искате да сте прокурор изчакайте март изпита
valerieva_d
Потребител

Мнениеот alexandar25 » 06 Ное 2012, 17:10

Дали ще има конкурс тази година??
Имам в предвид, за първоначално назначаване май тази година не е имало или бъркам?
Аватар
alexandar25
Потребител

Мнениеот amarinova » 14 Ное 2012, 14:29

Колеги, отностно изпита за прокуроски помощник искам да споделя, че няма да се проведе, тъй като Висшия съдебен съвет го спря. Някой знае ли , защо така са решили и има ли вътрешна информация дали ще има скоро!
А изпити за магистрати за 2013 също искам да попитам къде да проверя дали ще има? :)
amarinova
Младши потребител

Мнениеот valerieva_d » 15 Ное 2012, 00:59

за магистрати Януари трябва да излязат заповедите :)
valerieva_d
Потребител

Назад към Конкурси, изпити