начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 3

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 3

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 11:23

Аз ги отписах, тая работа тяхната се не трае. А и повече не мисля да подавам в АМ - 3 интервюта и ако има номер 4, ще си говорим как сме, кво праят децата и т.н.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 11 Окт 2012, 11:33

И си прав да ти кажа.Нещо не е както трябва в цялата работа,а накрая нервите са за наша сметка!
spaced
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 13:54

Хайде, похвалили се с писмо или обаждане? Чакаме май всички :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот trunk6668 » 11 Окт 2012, 17:49

Момчета ,ако не сте станали членове на ГЕРБ.....то за следващото интервю го направете.Този съвет е безплатен. :lol:
trunk6668
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 23:21

А тези, дето са заместник-председатели в младежките ГЕРБ? К'во прайм?
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 12 Окт 2012, 13:25

Още ли нищо ,бре,да му се не види? Почти 10 дни минаха вече от интервюто,как пък никакво развитие няма...
spaced
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 12 Окт 2012, 13:46

Големо мислене, никой нищо не казва!
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 12 Окт 2012, 13:57

Честно казано вече взе да ми кипва...Да казват просто какви са резултатите-хубави или лоши и да се свършва с това чакане,то взе да става толкова алогична цялата работа,че не се трае.
spaced
Младши потребител

Мнениеот boy1963 » 15 Окт 2012, 08:36

Е хайде, днес можеби вече ще научим кой ще ходи на курс и кой пак на конкурс :wink:
boy1963
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 15 Окт 2012, 10:05

13 или 14 назначени - ще обявяват нов конкурс отново. Информацията е 100% достоверна. Аз отново не съм сред поканените, повече не смятам да се занимавам с АМ. Успех на всички.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 15 Окт 2012, 10:23

И така да е,редно би било да ни информират всички,че конкурсът е приключил,а не да чакаме като улави!
spaced
Младши потребител

Мнениеот spaced » 15 Окт 2012, 11:04

И аз поразпитах малко.До края на деня или най-късно утре всички ще бъдат информирани с обаждане или писмо. Най-вероятно назначените вече са осведомени,а днес и утре ще пристигат писмата.Та, на който като нас не са му се обаждали-гори. Здраве да е! :wink:
spaced
Младши потребител

Мнениеот gab4eto » 15 Окт 2012, 21:47

Здравейте имам един въпрос, за всички длъжности ли е това обучение от 7месеца и ако да къде се провежда?
Има конкурс за Ямбол, въпроса ми е в Ямбол ли ще се провежда обучението или в други градове? И още нещо, трудни ли са тестовете и много ли има за четене? На последните въпроси са ми ясни отговорите ама айде :roll:
gab4eto
Нов потребител

Мнениеот boy1963 » 17 Окт 2012, 09:44

Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:
boy1963
Младши потребител

Мнениеот gab4eto » 18 Окт 2012, 13:59

мерси :)
gab4eto
Нов потребител

Мнениеот eurolinker » 18 Окт 2012, 17:31

boy1963 написа:Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:

Значи ли това, че ако избран кандидат е с настоящ адрес във Варна, би могло да пътува всеки ден до/от Балчик? Как мислите?
И още един въпрос - ако в рамките на тези 7 месеца или след тях избран кандидат се откаже, дали ще дължи нещо на АМ?
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот frangolita » 18 Окт 2012, 18:40

eurolinker написа:
boy1963 написа:Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:

Значи ли това, че ако избран кандидат е с настоящ адрес във Варна, би могло да пътува всеки ден до/от Балчик? Как мислите?
И още един въпрос - ако в рамките на тези 7 месеца или след тях избран кандидат се откаже, дали ще дължи нещо на АМ?

eurolinker, ако по време на 7 месечния курс се откажете или след успешното му изкарване, откажете назначението, дължите неустойка за времето на провеждане на курса. В предните 2 части на темата, някои от потребителите са посочили ориентировъчната сума / която не е никак малка/.
frangolita
Младши потребител

Мнениеот djimaka » 21 Окт 2012, 23:31

Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)
djimaka
Нов потребител

Мнениеот frangolita » 22 Окт 2012, 19:30

djimaka написа:Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)

Здравейте! Когато в сайта на АМ излезе списъка с допуснатите до конкурс кандидати, ще бъдат посочени и материалите, по които да се подготвяте.
Иначе материалите, които бяха посочени при предния конкурс за длъжността "Инспектор в Агенция Митници”, който се проведе през август, бяха следните: Закон за митниците; Правилник за прилагане на закона за митниците; Закон за акцизите и данъчните складове; Правилник за прилагане на закона за акцизите и данъчните складове; Валутен закон; Закон за марките и географските означения; Закон за държавния служител;
Изпита се състои от 3 теста: Тест за интелигентност; Тест за професионална компетентност; Тест за психологическа пригодност и лоялност. Ако прегледате vol.1 и vol.2 по темата, ще намерите доста подробности, които ще Ви бъдат от полза :D
frangolita
Младши потребител

Мнениеот djimaka » 24 Окт 2012, 23:43

frangolita написа:
djimaka написа:Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)

Здравейте! Когато в сайта на АМ излезе списъка с допуснатите до конкурс кандидати, ще бъдат посочени и материалите, по които да се подготвяте.
Иначе материалите, които бяха посочени при предния конкурс за длъжността "Инспектор в Агенция Митници”, който се проведе през август, бяха следните: Закон за митниците; Правилник за прилагане на закона за митниците; Закон за акцизите и данъчните складове; Правилник за прилагане на закона за акцизите и данъчните складове; Валутен закон; Закон за марките и географските означения; Закон за държавния служител;
Изпита се състои от 3 теста: Тест за интелигентност; Тест за професионална компетентност; Тест за психологическа пригодност и лоялност. Ако прегледате vol.1 и vol.2 по темата, ще намерите доста подробности, които ще Ви бъдат от полза :D

Благодаря за информацията имам само два въпроса Теста за интелигентност колко време е и колко въпроси има, а в Теста за професионална компетентност отворени и затворени въпроси ли има ? Прочетох предните две теми по темата и ми дадоха представа процедурата. :)
djimaka
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити