начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Мнениеот apoklistika » 08 Юни 2009, 15:30

Здравейте колеги, искам да ви попитам в каква форма е изпита по Граждански процес при Корнезов в ЮЗУ, понеже чух че бил устен, а не писмен? Интересува ме тъй като се водя паралелно обучение, а за редовните студенти разбрах че бил устен...
apoklistika
Младши потребител

Re: изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Мнениеот dimitur_vg » 09 Юни 2009, 13:35

Колега, правилно сте разбрали. Аз също бях паралелно и независимо от това изпита беше устен.....влизаш теглиш си два въпроса от исковия процес и един от обезпечителния и изпъкнителния и говориш по тях.Държи повече на исковия. Влизат първоначално 10 човека и след това на всеки двама излезнали влизат двама. Теглиш си въпросчетата и той ги записва в протокола.Сядаш и започваш да мислиш,като може да си нахвърляш нещо за подсещане. Хубаво е изобщо да не го поглеждаш,но все пак ако го направиш-не е страшно. Очаквай задължително допълнителни въпроси.......няма как да минеш без.
Така беше при нас...преди 2 години,а сега незнам какво може да му дойде на ума.И неслушай другите...заяждал се, при мен нямаше такова нещо.Взех си изпита с мн.добър още от първия път. Е,дано съм ти бил от полза и успех!
dimitur_vg
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити