начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот xoce » 28 Юни 2005, 11:07

Важното е ,че ти не млъкваш!
xoce

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот MUERTE » 28 Юни 2005, 16:33

ОК! Психо теста за пробационни служители извън системата на местата за лишаване от свобода ВЕЧЕ СЕ ПРОВЕДЕ. Зная защото участвах. Изпита беше на 17.05. в ГДИН в София. Присъстваха 16 души - от всеки един по-голям град по един. Само от Варна бяха две колежки. Започнахме от 8.30 сутринта. Аз приключих към 14.30, но останаха още доста хора за събеседване с екипа от психолози към дирекцията. На място разбрахме, че предните дни също е имало психо тестове, но не знам с кои кандидати. До момента имам само неофициални резултати - сигурно е заради изборите. Но в нашия град, а той е един от големите в Б-я, вече е назначен директора на местната дирекция, въпреки, че такава все още няма и не функционира.
MUERTE

Мнениеот katia.ivanova » 20 Май 2009, 16:01

Намерих темата днес и незнам дали някой пише в нея, но ще се радвам да ми отговорите на един въпрос инспекторите първа степен категория Г от ГДИН при назначаването им преминават ли първоначално професионално обучение и ако да къде се провежда то?!!! Благодаря ви предварително!!!
katia.ivanova
Младши потребител

Мнениеот judex » 21 Май 2009, 00:34

doc03 написа:
Ина написа:Можете ли да ми кажете какво ще представлява психологическото изследване за пробационни служители?

За Ина и всички други.
Изследвания, интервюта и пр. и пр. Всичко е прах в очите за да им направите масовката на техните хора, за да излизе, че наистина е имало конкурс. Нещата се решават от директор на ГДИН нагоре!

Преди време една жена си подаде документи. Прие ги един бок...к - Любо Йосифов. После медицински прегледи и пр. После нещата се забавят и една жена отива да провери какво става. Оказва се, че " ... госпожо, документи с Вашето име не са приемани в ...".
Чисто и просто жената с ценза си щеше да ги удари в земята и да измести някой от въртилаторите. Документи не са приемани ... Ха иди докажи, че са приети... Какво, записите от камерите ли ще изискаш ...
ПРАХ В ОЧИТЕ Е ВСИЧКО ЗА ПРОБАЦИОННИТЕ СЛУЖИТЕЛИ[/quot

Значи, протича като току-що отминалите конкурси!
judex
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити