Начало
ОРГАНИ
Вписани адвокати
Решения
Адвокатски колегии
За членове
Актуална информация
За контакти
English
Интернет връзки
БЛАНКИ
БАНКОВА СМЕТКА
КОНКУРС ЗА УЧАСТИЕ В ПРОЕКТ
ГАЛЕРИЯ
ДЕЖУРНИ АДВОКАТИ
ОТЧЕТ - НОВ ОБРАЗЕЦ 2016 ГОДИНА
РЕШЕНИЕ 1873/2016 Г. НА ВАС - КЛИЕНТСКА СМЕТКА
ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ
ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ








<< Начало | Актуална информация |


БЛАГОДАРНОСТ

|

          


             


 


           


         На 28 и 29.09.2013 година в град Котел се проведе съвместен семинар, на ЦОА „Кръстю Цончев” и АК – Сливен, по темите „Делба на недвижим имот” и „Актуални проблеми на правната помощ”. На семинара присъстваха и гости от Адвокатска колегия – София и Адвокатска колегия – Ямбол.


         В свободното време участниците в семинара посетиха Природонаучния музей, Пантеона на Георги Раковски, Музея на котленските възрожденци, Галатанското училище, Етнографския музей „Кьорпеевата къща”  и изворите на река Камчия.


         От името на всички адвокати от Адвокатска колегия – Сливен, адвокат Сиво Сивов положи цветя върху мраморния саркофаг,  в който са положени костите на Великия българин Георги Стойков Раковски. Председателят на Адвокатски съвет на АК – Сливен, адвокат Тодор Костов връчи на Директора на Исторически музей – гр.Котел направеното от колегията , дарение за довършителни работи в изградения молитвен кът /параклис/  включен в програмата, свързана с националното честване на 200 години от кончината на Свети Софроний – епископ Врачански, който се намира в Пантеона на Георги Раковски.


         Членовете на Съветът на Адвокатска колегия – гр.Сливен,  от  свое име и от името на всички участници – адвокати от градовете Сливен, Нова Загора, Котел и гости на семинара,  ИСКРЕНО БЛАГОДАРИ НА НАШИТЕ КОЛЕГИ – адвокатите ХРИСТИНА ЧОЛАКОВА, МАРИЯНА ГРУНОВА,  АННА-УЛЯНА ГЕОРГИЕВА, РОСЕН ХЪНДЪРЧЕВ и ДИМИТЪР АНГЕЛОВ, за оказаното съдействие за перфектната организация на семинара, за богатата и разнообразна програма в свободното време и за тяхното гостоприемство.  


 



 
 
Back Home Top
         
© 2003, Aдвокатска колегия - Сливен | usloviq
obnovqvane
proekt
Created by Lex.bg. Design by Creato.biz